Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Pustila jsem se do nich, ale už asi potřetí mi během cca 3. řady na začátku ruplo nymo a to šiju na D A to bych řekla, že nijak nelidsky neutahuju a dělám pro sichr 3 uzlíky. Není v tom kruciš nějaký zakopaný pes? Včera už mi došly nervy a švihla jsem s tím
to vypadá na korálek s ostrou hranou, Nymo takové nemá rádo. (korálek s ostrou hranou se může objevit kdekoliv, i mezi Toho Treasures nebo Miyuki Delica) nebo taky vadnou niť. Zkusila bych místo Nyma niť jménem Fireline, dá se to koupit u rybářů a to by se už tak moc trhat nemělo (no, to by se spíš nemělo trhat vůbec, ale občas se přece jen zadaří)
díky za rady, asi tu fireline zkusím, než se dostanu do Beřkovic, doma mám rybáře, tak mu zkusím prohrabat zásobičku ještě dotázeček, na jaké síle obvykle šijete?
já jsem je zatím šila jenom z TOHO Treasures a Miyuki Delica a řekla bych že z nich vypadají nejlíp. Mám i nějaké šité z kulatého TOHO a už to není ono. Možná to fakt bude tím rokajlem.
u těch na fotce ti to už nepovím, neměřila jsem a náušnice už nemám, ale hádám to na 8 nebo 10 mm, když bude o trochu větší, vadit to nebude, ale pak ta kulička bude na jedné straně vystupovat o něco více ven.