Leela píše:Anča:-) píše:Tak já se musím pochlubit, že se mi kulička povedla ušít najednou podle návodu od leely-moc děkuju.
Tak to je super! To mne moc těší! Šup sem s fotkou
určitě dám ale až jich budu mít víc pohromadě na jejakém nahrdelníku:-)
Leela píše:Anča:-) píše:Tak já se musím pochlubit, že se mi kulička povedla ušít najednou podle návodu od leely-moc děkuju.
Tak to je super! To mne moc těší! Šup sem s fotkou
SarinkaSt píše:Holky a čím obšíváte? Nymem? Když já mám jenom černý a bílý a u barevnýho rokajlu to vypadá blbě. Zkoušely jste některá monofilovou nit? Vydržela by?
Já na svou první "šišatou" kuličku nechtě šlápla a nevydrželo ani nymo
vejujo píše:SarinkaSt píše:Holky a čím obšíváte? Nymem? Když já mám jenom černý a bílý a u barevnýho rokajlu to vypadá blbě. Zkoušely jste některá monofilovou nit? Vydržela by?
Používám hlavně nymo, taky mám jenom bílé a černé Tam kde je moc vidět radši použiju vlasec. Monofilku použivám jenom když není ani nymo ani vlasec, příšerně se sukuje a nezdá se mi moc pevná.
SarinkaSt píše:vejujo píše:SarinkaSt píše:Holky a čím obšíváte? Nymem? Když já mám jenom černý a bílý a u barevnýho rokajlu to vypadá blbě. Zkoušely jste některá monofilovou nit? Vydržela by?
Používám hlavně nymo, taky mám jenom bílé a černé Tam kde je moc vidět radši použiju vlasec. Monofilku použivám jenom když není ani nymo ani vlasec, příšerně se sukuje a nezdá se mi moc pevná.
Díky za radu!
SarinkaSt píše:Já právě dělala taky jeden náhrdelník na monofilu a zatím drží naprosto v pohodě, ale vyděsily mě pak reakce holek, že se to trhá, tak jsem radši rychle přešla na nymo. Z nyma ovšem moc nadšená nejsem, protože když šiju, tak občas prošiju i tu nit a nemůžu pak párat nebo moc utahovat
Eiffa píše:našla jsem tohle http://www.scribd.com/doc/4631849/Esquema-Minilondra kulička šitá rovnou, bez sešívání 2 půlek, bacha na to, jsou tam 2 velikosti rokajlu
gianelle píše:jo
klarak píše:A ještě mě napadá. Návod na tu pruhatou kuličku najdu prosím kde???? KK
Miau píše:Devcata, pomoc prosim, konecne jsem si udelala take obsivanou kulicku na mobil (je teda chvilema plesata jak rikam, ale pry to vidim jen ja) ale kolega hned prisel ze by take chtel takovou aby vypadala jako fotbalovy mic jsem teprve uplny zacatecnik v obsivani, nemate prosim nektera napad jak to udelat, pripadne jak ten vzor rozkreslit? budu vdecna za jakoukoliv radu.
ataira píše:Miau píše:Devcata, pomoc prosim, konecne jsem si udelala take obsivanou kulicku na mobil (je teda chvilema plesata jak rikam, ale pry to vidim jen ja) ale kolega hned prisel ze by take chtel takovou aby vypadala jako fotbalovy mic jsem teprve uplny zacatecnik v obsivani, nemate prosim nektera napad jak to udelat, pripadne jak ten vzor rozkreslit? budu vdecna za jakoukoliv radu.
Ak sem napíšeš mail, tak ti pošlem návod...niekde tu bol aj odkaz na stránku kde som ho našla, len to teraz neviem nájsť, tak iba ak takto by som ti ho poslala
Miau píše:ataira píše:Miau píše:Devcata, pomoc prosim, konecne jsem si udelala take obsivanou kulicku na mobil (je teda chvilema plesata jak rikam, ale pry to vidim jen ja) ale kolega hned prisel ze by take chtel takovou aby vypadala jako fotbalovy mic jsem teprve uplny zacatecnik v obsivani, nemate prosim nektera napad jak to udelat, pripadne jak ten vzor rozkreslit? budu vdecna za jakoukoliv radu.
Ak sem napíšeš mail, tak ti pošlem návod...niekde tu bol aj odkaz na stránku kde som ho našla, len to teraz neviem nájsť, tak iba ak takto by som ti ho poslala
moc dekuji, mail jsem poslala v SZ
desejka píše:náhodou návod na basketbalový míč by nebyl
desejka píše:náhodou návod na basketbalový míč by nebyl
Zpět na Prostorové objekty, obšívané kuličky, korálkové korálky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník