hotlanta píše:Ahoj všem, zkoušela jsem obšívat kuličku, ale NEJDE MI TO, ani z návodu la negria, ani z francouzskych stránek. Nemáte to někdo krok po kroku rozepsané? Děkuji
Miss Tattooo píše:hotlanta píše:Ahoj všem, zkoušela jsem obšívat kuličku, ale NEJDE MI TO, ani z návodu la negria, ani z francouzskych stránek. Nemáte to někdo krok po kroku rozepsané? Děkuji
Zkoušet, zkoušet, zkoušet. Návod od Gianelle je perfektní, já se to naučila podle něj. Ale až tak napotřetí, pár jich letělo.
koralix píše:ahojky,
nie som sice prebornik v siti guliciek, ale par som ich uz urobila, zrovna tento vikend. sila som 0,6mm, 10mm a 12 mm. pouzila som na obsivanie TOHO 11. skusala som dovtedy, kym sa nevydarili k spokojnosti. 15-tku som este nesila, ale radila by som asi takto:
skusit zacat na 5 koralok (TOHO 11), dalsi rad tiez 5, potom pridat v 3. rade 5- cize budes mat 10, dalsi rad 10, potom skusit rozsit na 15. a pokracovat takto peyotom z tychto 15tich. az kym prides k miestu, kde uz trcia tieto rokajly nad obsivanu gulicku a potom zacat uberat. cize z 15 ubrat na 10 sposobom 1 pridat, 2 zosit, 1 pridat, 2 zosit, atd az kym nebudes mat 10. ked bude potreba spravit dalsi rad tiez s 10timi - cize neuberat, potom ubrat z tychto 10 na 5 = striedat 1 pridat, dve zosit spolu,.... az ti ostane len 5. pripadne zase podla potreby spravit polsed. rad z 5.
ale este raz upozornujem, toto je len moja teoreticka uvaha, ale za pokus to stoji. ani nemam taku velku 15tku na obsivanie, takze nemozem to vyskusat.
a este ked sa mozem podelit o moju cerstvu skusenost - sila som 0,6ku z TOHO 11 farbou red pepper a dalsiu gulicku takisto 0,6mm farbou takou metalickou a zda sa mi, ze je tam nejaka desatinka mm rozdiel vo velkosti tychto dvoch druhov TOHO-pretoze ta cervena je akoby redsia a ta metalicka je hustejsia a dokonalejsia. utahovala som rovnako, toto je moj poznatok. tak vela zdaru
tak vela zdaru
Ekyelka píše:Marketha: růžky vznikají, protože přidáváš na špatném místě. Chce to vypárat a zkusit znovu, trochu jinak - všechny jsme si tím prošly.
NatalyH píše:Ahojky. Potřebovala bych poradit. Musí se rozšiřovat podle návodů a nebo můžu rozšiřovat víckrát dokud nebudu v půlce korálky? Už se o kuličku pokouším asi po šestý, vždy jsem rozšiřovala víckrát než je v návodu a při ubírání tam mám vždy díry jako kdybych tam zapomněla vložit korálek. Přitom tam vždy vložím korálek, vložím korálek a vynechám. Jak je to možné?
Předem děkuji za odpověď
NatalyH píše:Tak po dlouhém boji nad korálkou jsem ji až na posedmé konečně ušila v celku! Všem moc děkuji za super rady!
Zpět na Prostorové objekty, obšívané kuličky, korálkové korálky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků