Sháním návod na šitou mořskou hvězdici, ale Google nějak nechce poslouchat, takže se obracím sem. Vím, že pár návodů bylo na starém fóru, bohužel jsem tam byla jenom pár dní než se "rozbilo", takže jsem si je ani nestihla uložit

Meg píše:Takže se v každý řadě dá jeden oranžovej a v další pak jeden, provlíkne se tim z předchozí řady a druhej? Mžouram tu na ten obrázek a fakt nevim..přijde mi, že se jich tam přidává nějak víc..
makika99 píše:Má se dělat jedna větší strana a jedna menší? Aby se to líp sešilo?
Monikaba píše:Kočky super návod, už mám hvězdice ušité a bez párania. Ešte sa chcem opýtať, šila som to nymom, ale chcem to teraz urobiť z takého skôr priesvitného rokajlu, či sa to dá šiť silonom? Nebude sa to točiť?
Díky
Meg píše:Monikaba píše:Kočky super návod, už mám hvězdice ušité a bez párania. Ešte sa chcem opýtať, šila som to nymom, ale chcem to teraz urobiť z takého skôr priesvitného rokajlu, či sa to dá šiť silonom? Nebude sa to točiť?
Díky
Já to šila vlascem - jednotlivé strany se sice trochu kroutily, ale když se to pak sešilo, už to bylo v pohodě..
vejujo píše:Meg píše:Monikaba píše:Kočky super návod, už mám hvězdice ušité a bez párania. Ešte sa chcem opýtať, šila som to nymom, ale chcem to teraz urobiť z takého skôr priesvitného rokajlu, či sa to dá šiť silonom? Nebude sa to točiť?
Díky
Já to šila vlascem - jednotlivé strany se sice trochu kroutily, ale když se to pak sešilo, už to bylo v pohodě..
Já jsem hvězdu šila nymem i vlascem a musím říct, že vlascem se mi to šilo mnohem líp
gianelle píše:Terík: chvályhodná práce, ale stačilo akorát jít o jednu stránku dál, najít si toto téma a vložit to přímo sem
Zpět na Prostorové objekty, obšívané kuličky, korálkové korálky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník