Danysska píše:A nevíte náhodou kde se dají sehnat ty náramkové základy? Pátrala jsem na různých eshopech a nic jsem nenašla... Úplně ideální by bylo, kdyby se to dalo sehnat v Ostravě a okolí, ale stačil by aspoň eshop. Moc děkuji za odpověď.
halina píše:Danysska píše:A nevíte náhodou kde se dají sehnat ty náramkové základy? Pátrala jsem na různých eshopech a nic jsem nenašla... Úplně ideální by bylo, kdyby se to dalo sehnat v Ostravě a okolí, ale stačil by aspoň eshop. Moc děkuji za odpověď.
Já na to používám tenkou kůži ze které si vystřihnu tvar jaký chci
Danysska píše:halina píše:Danysska píše:A nevíte náhodou kde se dají sehnat ty náramkové základy? Pátrala jsem na různých eshopech a nic jsem nenašla... Úplně ideální by bylo, kdyby se to dalo sehnat v Ostravě a okolí, ale stačil by aspoň eshop. Moc děkuji za odpověď.
Já na to používám tenkou kůži ze které si vystřihnu tvar jaký chci
No já jsem právě měla v plánu dělat to podle toho videa. Takže tu kůži bych tam dala taky, ale chtěla jsem to pevnější, aby to hezky drželo tvar.
Angela píše:Tohle je podle mne vhodný podklad pro náramky - pošívané.. Je tam sice napsané v hlavičce pro fimo, ale vím, že snad i některá děvčata to používají i na pošívání.
http://www.fler.cz/zbozi?ucat=55159
halina píše:Dotaz: vlepujete tam tu lepenku jako na v tom odkazu?
Terík píše:halina píše:Dotaz: vlepujete tam tu lepenku jako na v tom odkazu?
Radila jsem se o tom s pár holkama a nikdo jí tam nedává. Tady je tam prý daná jako výztuž, ale to teda nechápu na co..takže v poho i bez
Zpět na Obšívání kamenů, korálková výšivka, sutašky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník