Prodej bižuterie a chirurgické oceli

Máte web, blog nebo třeba alba na nějaké online galerii? Ukažte je světu!
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
V této sekci můžete prezenovat své webové stránky. Můžete zde propagovat své osobní stránky, stránky prezentující Vaši tvorbu a případně také další stránky, které nějakým způsobem souvisejí s Vaší osobou.

Pokud vlastníte komerční stránky zabývající se prodejem korálků, komponentů či pomůcek ke korálkování, nevkládejte odkaz sem, ale do
Komerční zóny).
Není dovoleno zde prezentovat stránky, které nijak nesouvisejí s Vaší osobou a není dovoleno zde inzerovat prodej sériově vyráběné bižuterie. Podezřelé příspěvky mohou být odstraněny či přesunuty.

Prodej bižuterie a chirurgické oceli

Příspěvekod julinka » ned 27. bře 2011 13:29:22

http://www.mojebizuterie.svet-stranek.cz

Najdete zde spoustu náramků, náhrdelníků a náušnic různých barev, tvarů a materiálů.
Kdo máte rádi přívěsky na klíče či mobily, získáte je u nás za dobré ceny.
Též máme chirurgickou ocel.
Přijďte se podívat.
Budeme se těšit.
julinka

Re: Prodej bižuterie a chirurgické oceli

Příspěvekod Beriija » pon 28. bře 2011 9:06:58

No ne že bychom si zrovna my tady kupovaly už hotovou bižu *rofl1*
Beriija

Příspěvekod julinka » pon 28. bře 2011 9:36:53

Já se jen snažím zviditelnit mamčin obchod. Toť vše.
julinka

Příspěvekod julinka » pon 28. bře 2011 16:38:58

Dlouhodobě sleva 40 % při nákupu nad 130 Kč. Započítáváme do toho i poštovné, které činí 59 Kč.Pokud si napřiklad objednáte náramek v hodnotě 75 Kč, s poštovným je to dohromady 134 Kč. A od té celkové částky Vám odečteme těch 40 %. V tomto případě zaplatíte pouhých 80 Kč. Ušetříte celých 54 Kč, tedy skoro celé poštovné.
Co vy na to?
Já vím, že se tu zajímáte především o samostatné korálky, protože velice rády samy vyrábíte, stejně jako moje mamka, ale já už jsem zkoušela různými způsoby propagovat její obchod a už vážně nevím, jak dosáhnout toho, aby si někdo objednal. Netvrdím, že jsme žádné objednávky neměly. Několik jich už samozřejmě bylo.
Co říkáte na její výrobky? Ne všechny jsou od ní, ale velká část ano.
julinka

Příspěvekod regi.m » úte 29. bře 2011 5:57:09

Asi budu za zlou...ale, nedá mi to...
Budu k Vám mluvit v množném čísle, ať už jsi to Ty, Tvoje maminka, či někdo třetí, čtvrtý....
Budiž Vám velké plus, že na to máte živnost...
Chápu význam reklama - zviditelnění se...ale tady je to jako nosit dříví do lesa...
Hotovou bižuterii od Vás tady nikdo nekoupí, protože si to tady každá může a umí udělat sama. I kdyby na Vaše stránky zavítal někdo z okruhu korálkářek, věřte tomu, že dá vědět té či oné a ta to vyrobí...
Jiná by to byla, kdyby jste prodávali nějaký materiál, akorát by to muselo být něco super, výjimečného, exkluzivního, co nikde jinde není, protože i takových obchůdků je dost...
Tím, že to tady dáš vícekrát, notabene v sekci "Pošli to dál", kam to vůbec nepatří, akorát otrávíš všechny, co se tu pohybují...a naštveš adminku (zdravím Gi *wave* ).
Pokud prodáváte bižuterii, jděte na Flér, či jiné prodejní servery, tady je to (mírně řečeno) trochu mimo mísu...
regi.m

Příspěvekod Beriija » úte 29. bře 2011 8:33:14

klidně si tu reklamujte dle libosti, ale my pro vás nejsme vhodná cílová skupina.. je to, jako byste šli nabízet housky pekaři *rofl1*
Beriija

Příspěvekod gianelle » úte 29. bře 2011 13:10:27

Prosím, než začneš přispívat, přečti si pravidla, přečti si je pořádně a věnuj pozornost bodům 8 a 9, speciálně poslední větě z bodu 9, kterou si zde dovolím citovat:

Ani bazárek, ani komerční zóna není určena pro prodej hotové bižuterie (korálkářka se o hotovou bižuterii zajímá obvykle jen proto, aby ji rozebrala a materiál použila v některém svém projektu)

Chápu že je potřeba se zviditelnit a udělat si reklamu a tady je to možné, ale musí se tu dodržovat nějaká pravidla, protože by si tu jinak každý dělal co chtěl, nikdo by tu nenašel co potřebuje a celé by to tu šlo do kytek.
Nechci nikomu zakazovat, aby tady ukázal co dělá a zpropagoval si svůj obchůdek, ale - ruku na srdce - 99% návštěvníků fóra to nezajímá, hotové korálky si většinou nekupují, protože si je umí udělat sami a do komeční zóny chodí hledat spíše zdroje materiálu než výrobky, kterých každá z nich sama vyrobí dvacet za večer, dokonce bych řekla že taková reklama vám tržby nepřinese a možná dokonce pohorší místní návštěvníky.
Nicméně máme tady sekci kde mohou členové fóra propagovat svoje webové stránky, ať už na nich mají fotogalerii korálků, e-shop s "třemi korálky na lanku" nebo třeba fotky zeleniny z vlastní zahrádky.
Duplicitu jsem odstranila, toto téma přesouvám do příhodnější sekce.

Užitečné odkazy:
Pravidla: http://www.beadforum.cz/viewtopic.php?f=59&t=211
Mapa fóra - co kam patří: viewtopic.php?f=8&t=9

Díky za pochopení
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod julinka » úte 29. bře 2011 13:32:45

regi.m píše:Asi budu za zlou...ale, nedá mi to...
Budu k Vám mluvit v množném čísle, ať už jsi to Ty, Tvoje maminka, či někdo třetí, čtvrtý....
Budiž Vám velké plus, že na to máte živnost...
Chápu význam reklama - zviditelnění se...ale tady je to jako nosit dříví do lesa...
Hotovou bižuterii od Vás tady nikdo nekoupí, protože si to tady každá může a umí udělat sama. I kdyby na Vaše stránky zavítal někdo z okruhu korálkářek, věřte tomu, že dá vědět té či oné a ta to vyrobí...
Jiná by to byla, kdyby jste prodávali nějaký materiál, akorát by to muselo být něco super, výjimečného, exkluzivního, co nikde jinde není, protože i takových obchůdků je dost...
Tím, že to tady dáš vícekrát, notabene v sekci "Pošli to dál", kam to vůbec nepatří, akorát otrávíš všechny, co se tu pohybují...a naštveš adminku (zdravím Gi *wave* ).
Pokud prodáváte bižuterii, jděte na Flér, či jiné prodejní servery, tady je to (mírně řečeno) trochu mimo mísu...

Já to všechno samozřejmě beru. Jen jsem to chtěla zkusit. A vůbec mi nebude vadit, když se některá inspirujete.
Já to sem dala dvakrát proto, že jsem se špatně podívala, kde to dávám. To byl jen omyl. Už je to dáno do pořádku.
A dík za radu. Mrknu na nějaké ty prodejní servery.
A na té bižuterii děláme jen my dvě. Mamka a já.
julinka

Příspěvekod julinka » úte 29. bře 2011 13:36:11

gianelle píše:Prosím, než začneš přispívat, přečti si pravidla, přečti si je pořádně a věnuj pozornost bodům 8 a 9, speciálně poslední větě z bodu 9, kterou si zde dovolím citovat:

Ani bazárek, ani komerční zóna není určena pro prodej hotové bižuterie (korálkářka se o hotovou bižuterii zajímá obvykle jen proto, aby ji rozebrala a materiál použila v některém svém projektu)

Chápu že je potřeba se zviditelnit a udělat si reklamu a tady je to možné, ale musí se tu dodržovat nějaká pravidla, protože by si tu jinak každý dělal co chtěl, nikdo by tu nenašel co potřebuje a celé by to tu šlo do kytek.
Nechci nikomu zakazovat, aby tady ukázal co dělá a zpropagoval si svůj obchůdek, ale - ruku na srdce - 99% návštěvníků fóra to nezajímá, hotové korálky si většinou nekupují, protože si je umí udělat sami a do komeční zóny chodí hledat spíše zdroje materiálu než výrobky, kterých každá z nich sama vyrobí dvacet za večer.
Nicméně máme tady sekci kde mohou členové fóra propagovat svoje webové stránky, ať už na nich mají fotogalerii korálků, e-shop s "třemi korálky na lanku" nebo třeba fotky zeleniny z vlastní zahrádky.
Duplicitu jsem odstranila, toto téma přesouvám do příhodnější sekce.

Užitečné odkazy:
Pravidla: viewtopic.php?f=59&t=211
Mapa fóra - co kam patří: http://beadforum.cz/viewtopic.php?f=8&t=9

Díky za pochopení

Omlouvám se. Samozřejmě to chápu.
A děkuju.
Pořádně prostuduju pravidla, ať už tu se mnou nemáte žádné problémy.
julinka

Zpět na Ukaž svůj web