Pokud máte email na seznamu, tak je to ještě snažší. Stačí stáhnout a rozbalit archiv na vaše FTP. Toto FTP je zdarma a má kapacitu 100MB nebo 2000 souborů.
Chvilku vám zabere nastavení a potom už jde snadno provozovat.
Je to taková primitivní a rychlá varianta ostatních hostingů. Tak kdyby měl někdo zájem vyzkoušet tenhle projekt, tak je zdarma ke stažení na následující adrese.
- Kód: Vybrat vše
www.azuzula.sweb.cz/kod/index.php
Tři kroky k nastavení:
1. -V textovém editoru si otrevřeme index.php a na prvních dvou řádcích přepíšeme adresu webu a e-mail. Uložíme a zavřeme. (pozor ať si nesmažete uvozovky)
2. -Po nahrání na web zadáme adresu: www.adresawebu.cz příp. www.adresawebu.cz/upload_fotek/index.php pokud je ve složce.
-Jsou tam 3 tlačítka. První 2 jsou snad jasná podle popisku. Klikneme na třetí tlačítko "admin" a tam do textového pole zapíšeme heslo. Standartně je nastaveno na "adminheslo" (Doporučuji změnit v php kódu souboru [b]loginadmin.php[/b] hned na třetím řádku: "define('ADMIN_PASS', '[u][b]adminheslo[/b][/u]');" (Pozor na apostrofy, musí tam zůstat). Bohužel jsem nepřišla na to, jak to heslo zakódovat. Ale vzhledem k tomu, že php soubor není dostupný přímo z internetu a kdyby nějaký hacker chtěl smazat vaše fotky tak to klidně udělá i bez toho hesla.
-Vytvoříme nového uživatele "Create new user", vyplníme potřebná pole. Poslední políčko "Active" nastavíme na "Active" z "Not Active" a uložíme.
3. -Nyní zapíšeme uživatele do systému tak, že pod "Create new user" je textové pole a do něj zapíšeme ještě jednou přihlašovací jméno a potvrdíme. (Samozřejmně že i tohle musí jít vyřešit elegantně a automaticky, jenže to neumím.)
Pozor, rozlišuje velká a malá písmena.
Tak, doufám, že mě neukamenujete hned po vydání první provozuschopné betaverze

PS:Pokud tady je někdo zkušenější v php (nebo někoho takovýho znáte) a byl by ochoten ten kód opravit a poslat mi ho, byla bych moc ráda.