Likra píše:Pokud mi to jen trochu vyjde, ráda přijedu , jen doufám, že k Tobě do obchůdku trefím (přijedu autobusem). Raději bych v sobotu, ale nevím, jestli nebudu mít večer hraní na plese. Takže se asi domluvíme těsně před termínem konání.
Střípek štěstí píše:Likra píše:Pokud mi to jen trochu vyjde, ráda přijedu , jen doufám, že k Tobě do obchůdku trefím (přijedu autobusem). Raději bych v sobotu, ale nevím, jestli nebudu mít večer hraní na plese. Takže se asi domluvíme těsně před termínem konání.
Od busu je to jednoduché, ale když tak Tě odnaviguju po mobilu, nebo pokud to jinak nepůjde dojde někdo pro Tebe
Likra píše:Střípek štěstí píše:Likra píše:Pokud mi to jen trochu vyjde, ráda přijedu , jen doufám, že k Tobě do obchůdku trefím (přijedu autobusem). Raději bych v sobotu, ale nevím, jestli nebudu mít večer hraní na plese. Takže se asi domluvíme těsně před termínem konání.
Od busu je to jednoduché, ale když tak Tě odnaviguju po mobilu, nebo pokud to jinak nepůjde dojde někdo pro Tebe
Díky, domluvíme se
Margot píše:tož to po obídku rychle k aničce do obchůdku
uvažuju, co vzít s sebou na mls k odpolednímu kafíčku a co slanýho k večernímu případnýmu vínku?
Margot píše:se mnou počítej! jdu načepovat vínko k pešatům a už se těším (akorát furt nemám nápáááááááááááááááád
Stepule píše:Tak to tady čtu a přepadá mne smutek. Mám to k vám daleko...
Bude to super jízda, tak si to užijte i za mne! Budu v duchu s vámi.
Střípek štěstí píše:Stepule píše:Tak to tady čtu a přepadá mne smutek. Mám to k vám daleko...
Co tak si udělat vílet na východ naší matičky?
já vím blbý fór
Stepule píše:Střípek štěstí píše:Stepule píše:Tak to tady čtu a přepadá mne smutek. Mám to k vám daleko...
Co tak si udělat vílet na východ naší matičky?
já vím blbý fór
Výlet nebude, ale v určenou dobu si taky odšpuntuju tekutou inspiraci
gianelle píše:Holky, díky za příjemnou společnost, ráda jsem se s vámi potkala, i když jen tak krátce.
Myslím že v dalším kole by se takovéto sleziny měly pořádat zase a klidně ve větším množství, je to parádně inspirativní a velmi příjemné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků