Likra píše:Mám ráda fialovou barvu, šila jsem nějaké věci z fialového rokajlu. Ostatní barvy drží, ale fialová se statečně mění na růžovou, i když to leží bez použití. Mám dojem, že mi tenkrát prodavačka říkala, že jsou od Rangla. Když jsem ji na to upozornila, nechtěla mi věřit, po čase mi ale ukázala, že i korálky v sáčcích, které má v obchodě, v těch místech, kde jde na ně světlo, zrůžoví. Například jsem dělala obojek kolem krku a náramek. Náramek zrůžověl (mám ho volně na toaletním stolku), obojek zesvětlal jen jemně (je v dřevěné krabičce). Společně je nemůžu už vůbec nosit. Je to škoda, dalo mi to tenkrát dost práce.
Teri píše:Jo tak to se mi stává taky - mám jablonexáckej zlatej a tyrkysově zelenej rokajl a je víceméně na vyhozenía přitom by byl tak krásnej! Nejvíc člověka rozčílí, když z toho něco udělá a pak je to na vyhození - mám takhle herinkovou spirálu z metalický směsky z koralkycz.cz a ta šla po prvním nošení do kopru...
na druhou stranu ve prostřed barva vydržela - tam se to tak neodírá, tak to udělalu docela zajímavej efekt a občas jí ještě nosím - je mi líto to vyhodit...
Kriss píše:Takových mám asi osm balíčků a když to tu tak čtu, napadá mě, proč se teda korálky s takovou nekvalitní úpravou prodávají...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník