Aishule píše:s korálkem mám vcelku dobré zkušenosti, jenom jednou byl takový zmatek, když jsem platila předem a pak neměli objednané zboží, ale vyřešilo se v poho.
Teď spíš řeším problém s dodávkou z Art-hobby-kreativ. Platit se musí předem, poslané to bylo 2.6. a dodneška nic nemám. Sice to asi není chyba obchůdku, ale pošty, ale když jsem se ve čtvrtek už dotázala, co s tím, že objednané zboží celkem nutně potřebuju a nechce se mi čekat na dořešení reklamace na poště, tak dodnes reakce žádnáJeště jsem si sama zjišťovala na poštách na Praze 7, kde by to mohlo být a zásilka nezvěstná, nikde o ní nic nevědí.Ach joooo.
setapouch píše:Zatím mi nikdy nic nechybělo, ale v poslední objednávce jsem kromě jiného měla tmavě zelené čiré ploškované 6mm, které jsem nutně (a rychle) potřebovala na dodělání náhrdelníku k náušnicím, co si u mne paní vybrala...ještě jsem to psala do poznámky, abych si ušetřila nervy...samozřejmě, zrovna místo těchto korálků mi přišly SIC ploškované, ale světle zelené opaque a ještě 10mm. Zatím jsem neřvala, stalo se mi to poprvé, vyřešila jsem to jinak a paní naštěstí byla vstřícná...ale zuřila jsem notně! Podotýkám, že v žádném jiném shopu jsem ty potřebné korálky nenašla, jinak bych po vašich zkušenostech určitě objednala jinde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník