tak nakonec jsem děvčata byla v těch Holesovicích v Koralky.cz,bylo to fakt kousek ze Zoo, ale i tak sme to hledali, páč navigace nás dovedla do ulice, ale že krámek je až dole nám poradil pan policista, a to jsem se ho ptala kde je KFC, páč na koralky.cz mají foto a je tam i kousek KFC, to byl záchytný bod. Opravdu jsem tam byla cca 10-20 max 30 minut, ale přišlo mi to rychlý, nechtěla jsem manžu moc tríznit, nechala jsem tam 1028,- a jen za směsku a časák lítlo 500, je fakt že jsem brala věci co se mi líbili a spíš barevně nevynikou na e-shopu, víc zde foto
viewtopic.php?f=31&t=471&start=30 . Je fakt že XXXL mě nenadchlo, to spíš ten mobelix co je v něm, páč ten je mini ale stejné a nebo vskusné věci za polovinu ceny, nebo alespon o 30% levněji určitě, koupili sme tam rohovku do kuchyně pro děti, páč sme měli skleněný stůl a kovové židle a špatně se malýmu u toho jí. A cena 5000,- je krásná, na těch pár let než to děcka zničí to stačí, upřednostnuju praktičnost před krásou, a dalo by se říct že u nabytku tohoto typu i cenu před kvalitou, páč se mi moc neosvědčilo čím dražší tím kvalitnější. Jinak v Ikee nic moc, řekla bych že tam mají furt to stejný, když bysme něco chtěli do pokojíčku, musí se k tomu dokoupit i ostatní a to ve finále hodí takovou částku, ... a i je to třeba jen do nějakýho věku dítěte, takže spíš pojedeme ještě do Aska a Skonta pro celý pokoj. No tak asi tak výlet do Prahy. Zoo jinak krásná, jen nehorázně moc lidí a večer ty bolavý nohy až ke kolenům děs.Ale malej si to užil a to je pro mě to hlavní.