Iacek píše:To vím, a i plánuju...ale tam musím sama...spíš mě zajímal ten Jičín..ale i tak moc díky!....
werocka píše:Teda moc děkuji za náhodný tim. O Rooyi vím a chodím, ale o Janě jsem nevěděla a to jsem ve VM 20 let bydlela. Dívaůa jsem se na net a našla tuto webovku: http://www.hobbyjana.cz akorát tam toho moc není, ale otevírací hodiny (super, že mají v sobotu - jindy se tam nedostanu) a přesná adresa ano
![]()
Teď sice bydlím v Ostravě, ale znám jen Qítko, kde jsme byla jednou, ale zjistila jsem, že ve VM je levněji, tak chodím arději tam. Nic jiného v Ově neznám
Iacek píše:Ahoj holky, jsem ted mimořádně u rodičů v Novém Jičíně a chtěla bych tady utratit nějaké penízky za korálky...ale co si tak pamatuju, nakupovala jsem jen v galanterii pod podloubím.....jsou ještě nějaké jiné obchody, kde se dají korálky sehnat? Mám dneska narozeniny, tak že bych vytáhla z tatínka nějaké penízkyDíky za rychlou odpověď
valinka píše:Iacek píše:Ahoj holky, jsem ted mimořádně u rodičů v Novém Jičíně a chtěla bych tady utratit nějaké penízky za korálky...ale co si tak pamatuju, nakupovala jsem jen v galanterii pod podloubím.....jsou ještě nějaké jiné obchody, kde se dají korálky sehnat? Mám dneska narozeniny, tak že bych vytáhla z tatínka nějaké penízkyDíky za rychlou odpověď
něco málo se dá pořídit i v Optysu, ale ten se stěhuje a otevírá v nových prostorách až tuším 15.7. .... ve staré prodejně se snažili nabídku korálků a komponentů rozšiřovat, protože viděli, že je to momentálně hit a každý druhý se po nich ptá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník