bavunka píše:Ahoj Majko, již týden zápasím s celníky. Objednala jsem si FMG, neuposlechla tvých rad, objednala jsem za 360 dolarů. Chtěly po tobě také zvážit jednotlivé korálky a napsat ke každé položce váhu v gramech? To je taková buzerace. K čemu jim je, že budou vědět, kolik váží 8mm kulička lávy? To nepochopím. Přitom celkovou váhu v objednávce mám. Příště objednám v menším množství a nebo raději vůbec a koupím si to s přirážkou na netu u nás. Za ty nervy to opravdu nestojí a těch pár stovek co ušetřím....nechám vydělat někomu u nás, který stejně jako já BOJUJE...
Majka píše:No to je k zbláznění, takové hovadstvo! Jak říkám, mě se povedlo to všechno vyřídit poslední den před zpáteční cestou balíku do Ameriky!
Álo, když se budeš krotit a nakoupíš tak do 240 dolíků, tak je to v poho. Už se u nás nic neplatí. A za tu sumu už se taky dá něco pořídit - viz můj druhý FMG nákup.
Terezka píše:když už jsme u toho, mám objednané dva balíčky z US - normálně přes poštu a z každý z jiného shopu - jeden se mi odeslal 17 a druhý 22 listopadu - ten 22 už tu je ale ten 17 ještě pořád ne - v dodání mají že je normální i 25 pracovních dní na cestěje možné aby se to předběhnulo?
bavunka píše:Tak holky, konečně mně příjde balíček. UŽ ZÍTRA!!!! Doplatek dělá 1460 kč, což je teda sakra dost, na to, že jsem s tím měla takové práce. No ale hlavně, že se to nevrátilo zpátky do Ameriky. Škoda jen, že nejsem až do soboty doma. Ale o víkendu vyfotím a pochlubím se.
Majka píše:bavunka píše:Tak holky, konečně mně příjde balíček. UŽ ZÍTRA!!!! Doplatek dělá 1460 kč, což je teda sakra dost, na to, že jsem s tím měla takové práce. No ale hlavně, že se to nevrátilo zpátky do Ameriky. Škoda jen, že nejsem až do soboty doma. Ale o víkendu vyfotím a pochlubím se.
Jo, já taky platila jak mourovatá, příště už nikdy! jsem zvědavá na úlovky!
Majka píše:Konečně přidali do volitelné dopravy normální poštu, oproti Fedexu to vyjde na polovinu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník