Korálky na koleji?

Obecná diskuze o korálcích a korálkování

Korálky na koleji?

Příspěvekod barunka00 » pát 11. zář 2009 8:26:57

Holky chci se zeptat jak to děláte s korálkama na koleji? Já myslela že bych si ssebou vzala prostě jen rokajl jehlu a vlasec ale i ten rokajl se mi nák rozrost tak nevim :D
barunka00
Stálý člen fóra

Re: Korálky na koleji?

Příspěvekod gianelle » pát 11. zář 2009 9:03:18

Nejsem sice na koleji, ale na privátě a korálky si vozím s sebou. Vždycky na začátku ak. roku ukecám rodiče k autovýletu do Brna a do kufru si nabalím většinu zásob. Podobnou akci potom spáchám na konci, obvykle v průběhu letního zkouškového. Přes rok si pak vozím na víkend domů jenom rozešité věci a materiál na ně.
Momentálně budu korálky nejspíš skladovat v ohromném šuplíku pod postelí :mrgreen:
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod barunka00 » pát 11. zář 2009 9:08:45

Mě tam táta naštěstí taky poveze, tak doufam že mě pak na konci roku i odveze :D
barunka00
Stálý člen fóra

Příspěvekod Bajkiii » pát 11. zář 2009 11:09:49

Já mám takové dvě krásné barevné bedýnky koupené v ikee, které mi pořídil přítel, aby se to právě na koleji všude neválelo:-) Takže je bafnem, odvezem, a za rok zase přivezem domů:-) Na koleji trávím většinu času, takže to nevozím sem a tam.

btw kam se chystáš na kolej?
Bajkiii

Příspěvekod yfca5 » pát 11. zář 2009 15:12:10

No já si na služební cestu vzala jen to co jsem si myslela že budu používat s tím že si když tak ještě něco dovezu jinak mám takový zkumavky ve kterejch jsou korálky bezpečně zavřeý a nevyysipou se :-)
yfca5

Příspěvekod barunka00 » pát 11. zář 2009 17:13:46

Bajkiii píše:Já mám takové dvě krásné barevné bedýnky koupené v ikee, které mi pořídil přítel, aby se to právě na koleji všude neválelo:-) Takže je bafnem, odvezem, a za rok zase přivezem domů:-) Na koleji trávím většinu času, takže to nevozím sem a tam.

do Hradce ;) ...kde si ty?
barunka00
Stálý člen fóra

Příspěvekod Bajkiii » pát 11. zář 2009 21:31:19

barunka00 píše:
Bajkiii píše:Já mám takové dvě krásné barevné bedýnky koupené v ikee, které mi pořídil přítel, aby se to právě na koleji všude neválelo:-) Takže je bafnem, odvezem, a za rok zase přivezem domů:-) Na koleji trávím většinu času, takže to nevozím sem a tam.

Mno, já jsem v Liberci...:-) A na praxi budu v Jablonci:-) To bude svodů! Přítel si ze mě dělá srandu, že ještě že se výplata posílá na účet, že bych nic nedonesla:-) Ale ono to nebude tak horký, teď jsem si udělala celkem zásoby, tak musim taky zpracovávat :-)
Bajkiii

Příspěvekod smilegirl » pát 11. zář 2009 22:25:05

Bajkiii píše:
barunka00 píše:

Mno, já jsem v Liberci...:-) A na praxi budu v Jablonci:-) To bude svodů! Přítel si ze mě dělá srandu, že ještě že se výplata posílá na účet, že bych nic nedonesla:-) Ale ono to nebude tak horký, teď jsem si udělala celkem zásoby, tak musim taky zpracovávat :-)

Jéé v Liberci ju :) A kde? Na Vesci nebo na Harcově?
smilegirl

Úroveň: Nejraději ketlování - pokročilý a sem tam drátky - začátečník

Příspěvekod Bajkiii » pát 11. zář 2009 23:03:25

Mno, já jsem v Liberci...:-) A na praxi budu v Jablonci:-) To bude svodů! Přítel si ze mě dělá srandu, že ještě že se výplata posílá na účet, že bych nic nedonesla:-) Ale ono to nebude tak horký, teď jsem si udělala celkem zásoby, tak musim taky zpracovávat :-)[/quote]

Jéé v Liberci ju :) A kde? Na Vesci nebo na Harcově?[/quote]

Harcov A;-) Doufám;-) Taky tu někde jsi?
Bajkiii

Zpět na Korálky obecně