Bajkiii píše:Já mám takové dvě krásné barevné bedýnky koupené v ikee, které mi pořídil přítel, aby se to právě na koleji všude neválelo:-) Takže je bafnem, odvezem, a za rok zase přivezem domů:-) Na koleji trávím většinu času, takže to nevozím sem a tam.
btw kam se chystáš na kolej?
barunka00 píše:Bajkiii píše:Já mám takové dvě krásné barevné bedýnky koupené v ikee, které mi pořídil přítel, aby se to právě na koleji všude neválelo:-) Takže je bafnem, odvezem, a za rok zase přivezem domů:-) Na koleji trávím většinu času, takže to nevozím sem a tam.
do Hradce ...kde si ty?
Bajkiii píše:barunka00 píše:Bajkiii píše:Já mám takové dvě krásné barevné bedýnky koupené v ikee, které mi pořídil přítel, aby se to právě na koleji všude neválelo:-) Takže je bafnem, odvezem, a za rok zase přivezem domů:-) Na koleji trávím většinu času, takže to nevozím sem a tam.
do Hradce ...kde si ty?
Mno, já jsem v Liberci... A na praxi budu v Jablonci:-) To bude svodů! Přítel si ze mě dělá srandu, že ještě že se výplata posílá na účet, že bych nic nedonesla:-) Ale ono to nebude tak horký, teď jsem si udělala celkem zásoby, tak musim taky zpracovávat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků