Picasa

Volný pokec na libovolné téma

Picasa

Příspěvekod Lejana » pát 25. zář 2009 8:10:43

Ahoj děvčata,
potřebuju poradit, chci si z Picasy stáhnout nějaké knížky, ale nejde mi to a nechce se mi ukládat fotky po jedné. Program mám nainstalovaný a jsem zaregistrovaná, ale po kliknutí na políčko stáhnout se nic neděje. Program moc nepoužívám, tak nevím kde je chyba. Potřebuju ještě něco k tomu? Poradíte mi co dělám špatně?
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Re: Picasa

Příspěvekod lenika » pát 25. zář 2009 9:46:00

A jaký používáš prohlížeč? Ve starších verzích Opery to nešlo, v desítce už jo a myslím, že i v nějakých posledních devítkových verzích taky. Ještě musíš mít nainstalovanou poslední verzi Picasy, nestačí jen tak nějaká :). Některá alba ale prostě stahovat nejdou, při vkládání obrázků si autor asi může zvolit, jestli chce, aby se album dalo stáhnout celé nebo jen po jednom obrázku.
lenika

Příspěvekod Lejana » pát 25. zář 2009 10:20:45

lenika píše:A jaký používáš prohlížeč? Ve starších verzích Opery to nešlo, v desítce už jo a myslím, že i v nějakých posledních devítkových verzích taky. Ještě musíš mít nainstalovanou poslední verzi Picasy, nestačí jen tak nějaká :). Některá alba ale prostě stahovat nejdou, při vkládání obrázků si autor asi může zvolit, jestli chce, aby se album dalo stáhnout celé nebo jen po jednom obrázku.

Prohlížeč mám Firefox, a Picasu2 zkusím ji teda aktualizovat, mám ji nainstalovanou asi rok, ale použila jsem ji jen párkrát. Dík za radu. Ještě s tím něco zkusím.
Lejana
Stálý člen fóra

Příspěvekod lenika » pát 25. zář 2009 10:30:17

to bude tou picasou, taky jsem s tím měla problém, teď mám 3
lenika

Příspěvekod Lejana » pát 25. zář 2009 11:50:56

lenika píše:to bude tou picasou, taky jsem s tím měla problém, teď mám 3

Jo, bylo to Picasou, ale ony knížky stejně naráz stáhnout nejdou, autor to asi nechtěl, jiné soubory stahovat jdou, takže musím po fotkách. :(
Jinak díky za radu. :)
Lejana
Stálý člen fóra

Zpět na Pokec