Klára píše:jsem jak malý dítě ale kam to putovalo teď?
Klára píše:posílala sem ho tedy až pondělí do Prahy k Winterii, z pošty žádný zmínka o problému nepřišla tak doufám že balíček doletěl kam měl.. taky sem čekala odpověď
Klára píše:ahoj tak balíček mám doma, dnes mi ho poštačka vrátila-s tím že WINTERIE si ho nevyzvedla, takže tam ležel chudák zbytečne. Kdyžtak LEDNÍ-MEDVÍDKU pošli mi adresu a pošlu ho ted tobě
hold to mám za dvě poštovný!
Ledni-medvidek píše:Právě jsem ho otevřela, balíček váží 1.571 kg. Pošlu ho v pondělí. Na listě jsou z Prahy ještě Spuka a Peťka. Pokud by některá z Vás chtěla balíček předat osobně v Praze, tak je možné,ale musíte mi řící do neděle, jinak v pondělí posílám někomu dál .....a jdu se rochnit v krabičce![]()
![]()
labunka píše:tak pořádně prohrabujte, přidávejte a rychle posílejte!
winterie, hlavně, že se k tobě balíček poslal. jen škoda těch 14 dní co ležel na poště
Winterie píše:labunka píše:tak pořádně prohrabujte, přidávejte a rychle posílejte!
winterie, hlavně, že se k tobě balíček poslal. jen škoda těch 14 dní co ležel na poště
To jo, jenže za poštu já nemůžu. Pošťačky mi nedali echo že tam něco je. Klíč od schránky mám jen já takže ani vyhodit mi ho nikdo nemohl prostě už jsem na poště byla a reklamovala to. Jediný co mi řekly, je, že stim prostě nic neudělám. Že voni sou monopol a ať si trhnu. - přeloženo do češtiny![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků