gianelle píše:To vypadá dost dobře!
romča píše:gianelle píše:To vypadá dost dobře!
Ty jo, ani nemluv .....
zlatovláska píše:proč to ten můj nežere jinak bych pekla, ale sama to nezvládám sníst, krásný zákusek!
smilegirl píše:zlatovláska píše:proč to ten můj nežere jinak bych pekla, ale sama to nezvládám sníst, krásný zákusek!
Nápodobně... každou upečenou věc musim vždycky rozdat rodině, ten můj vůbec nejí takovýhle sladký (jediný, co jí, je čokoláda)
zlatovláska píše:smilegirl píše:zlatovláska píše:proč to ten můj nežere jinak bych pekla, ale sama to nezvládám sníst, krásný zákusek!
Nápodobně... každou upečenou věc musim vždycky rozdat rodině, ten můj vůbec nejí takovýhle sladký (jediný, co jí, je čokoláda)
jo, jo,ale je to škoda, protože chci péct pro děti a chci se to naučit dřív, než jim budu moci péct, ale takhle to nejde, tak jim holt budu vařit buřty na pivu a stejky
Beriija píše:Tak zdaleka to nemám tak pěkný jako na obrázku, ale jíst se to v mém podání dá
Místo marmošky či povidel jsem použila náplň na základě pudinku, což byla asi chyba když ona marmoška nebyla no... uvidím co mi na to poví můj drahý, až přijde domů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků