Morgainne píše:Já jsem taky prošvihla předchozí vlny, tak bych se přidala teď. Není už, doufám, pozdě? Pošlu SZ.
Miau píše:Dobre holky, na seznamu jsou Eiffa,Mayim, evitschka, liska-ryska,Denčí,Elis,Spouk,Lejana,Maki,Mojis,Morgainne, Ban09,andílek_strážný a balicek odeslu na Vladislav zebehnu na postu pres obed, tak pak poslu i detaily o vaze balicku, jestli mi to reknou ale kdyz jsem to vazila doma tak to bylo neco pres 600g
Miau píše:hlavne zadny stres, vzdyt o nic nejde ne?
dazou píše:jezis, ja to zas prosvihla. ach jo!
dazou píše:prosim prosim, dopiste mi tam nekdo.
evitschka píše:Všechny zdravím, jsem zpět ze slunné Itálie
Doma na mě čekal papír, že mám balíček na poště. Tak ho doufám stihnu dneska po práci vyzvednout. Jinak - psala mi Vicinity, že se nestihla přihlásit. Jestli by to vám ostatním nevadilo, tak balíček rovnou předám jí (bydlíme kousek od sebe). Už se moc těším, až ho otevřu.
Miau píše:evitschka píše:Všechny zdravím, jsem zpět ze slunné Itálie
Doma na mě čekal papír, že mám balíček na poště. Tak ho doufám stihnu dneska po práci vyzvednout. Jinak - psala mi Vicinity, že se nestihla přihlásit. Jestli by to vám ostatním nevadilo, tak balíček rovnou předám jí (bydlíme kousek od sebe). Už se moc těším, až ho otevřu.
Ahoj evitschko, a jakpak ses mela? s pridanim problem nemam. dopises tam prosim jeste dazou?
evitschka píše:Hlásím, že balíček jsem vyzvednula. Vyměním pár balíčků a o víkendu předám balíček Vicinity. Dazou jsem připsala
A Miau - pěkná nadílka korálků a dáreček se mi moc líbí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků