Enkeli26 píše:Dneska jsem zaslechla, že se to chystá skoupit Swarowski, tak bych to zas tak černě neviděla...
gianelle píše:toš šičky, abysme si honem jely dělat zásoby
gianelle píše:toš šičky, abysme si honem jely dělat zásoby
Enkeli26 píše:gianelle píše:toš šičky, abysme si honem jely dělat zásoby
Když mě se nechce vycházet za roh
barunka00 píše:Enkeli26 píše:gianelle píše:toš šičky, abysme si honem jely dělat zásoby
Když mě se nechce vycházet za roh
neprovokuj
Terezka píše:jestli si pamatujete tahle zpráva tu proběhla už před rokem cca, takže zas takové hrozné obavy nemém, nějak bude
lenika píše:Terezka píše:jestli si pamatujete tahle zpráva tu proběhla už před rokem cca, takže zas takové hrozné obavy nemém, nějak bude
nejsem si úplně jistá, ale mám dojem, že to spolu souvisí, před nějakou dobou nabídli jablonex k prodeji a žádný zájemce se asi nenašel, a proto asi část provozu zavírají...
Majka píše:lenika píše:Terezka píše:jestli si pamatujete tahle zpráva tu proběhla už před rokem cca, takže zas takové hrozné obavy nemém, nějak bude
nejsem si úplně jistá, ale mám dojem, že to spolu souvisí, před nějakou dobou nabídli jablonex k prodeji a žádný zájemce se asi nenašel, a proto asi část provozu zavírají...
Ano, nikdo nechtěl Jablonex Group jako celek, takže se bude rozprodávat po částech. Nás to sice až tak mrzet nemusí, ale patrně zanikne ta část, která varáběla bižu - o jednu naší světově známou značku míň.
Pak je k mání výroba rokajlu Zásada, současní majitelé si ponechají jen Mincovnu, která problémy nemá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků