Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
pekny naramocek, pekne zladene farby, decentny. ja sa tiez chystam na nejaky pamatovy, uz som sice vyrobila jeden, len tak na skusku, avsak mala som len priemer 5 cm, akurat tak pre moju dcerku, tak som ho roztiahla uplne do rovna a zase ohla na vacsiu velkost. tento tvoj je priemer 6 cm? ak ano, tak staci to na beznu ruku?? diky.
milá koralix, paměťový drát má 5,5cm a na běžnou ruku je akorát, výhodou právě je, že si ho na ní můžeš namotat, takže se dost přizpůsobí i ručce silnější pokud si ho na ruku nenamotám, tak jí do toho kroužku taky neprostrčím
no sourozenců už je a bylo celkem dost...ale buď jsou rozdaný nebo prodaný bijoux dělám cca tři čtvrtě roku, ale tady na beadforum jsem nováček také přeju ať se nejen náramky vydaří
diky za mile slova. ja robim bižu tiez nie velmi dlho, tak vaznejsie len rok. a to len ked si ukradnem trocha casu, vacsinou vecer, ked deti spia. ja sa orientujem skor na šité, ale chcem zacat i ketlovane a na pamatovom drôte. tu su moje kusky: http://www.sperk.webnode.com
Milá koralix, šité korálky obdivuji, ale já na to nemám Mám raději rychlejší práci právě v podobě ketlování a navlékání. jsme na tom podobně, také jsem s tím začala když jsem měla v břiše rošťáka, který mě teď už skoro nenechá na korálky ani sáhnout