jo a taky nesnáším pondělky... ale ten bude až za dva dny, takže to teď není nejpalčivější problém

gianelle píše:moje rodina jsou kreténi, starám se jim o psa a oni mi za to vynadají.
desejka píše:Proč si moje drahé kolegyně myslím, že jsem bláznivá, když mám radost z mega objednávky TOHO, na kterou jsem čekala týden?
Kerolajna píše:NENÁVIDÍM TAYLORŮV POLYNOM!Kašlu na učení, jdu korálkovat, to mně jde líp. Uf.
pavhave píše:Někdy si připadám jak z jiného světa. A když na bytě v osm večer poslouchám filozofickou debatu spolubydlících, je tento pocit ještě silnější. Nechápu jejich vášnivou diskuzi a raději se odklidím do pokoje. Jsem nenormální já nebo oni?
gianelle píše:pavhave píše:Někdy si připadám jak z jiného světa. A když na bytě v osm večer poslouchám filozofickou debatu spolubydlících, je tento pocit ještě silnější. Nechápu jejich vášnivou diskuzi a raději se odklidím do pokoje. Jsem nenormální já nebo oni?
Nikdo není normální, ale na některých je to holt víc poznat
gianelle píše:O Taylorově polynomu jsem onehdá prohlásila, že smrdí
atayela píše:Tak nosím v hlavě už měsíc jednu věc, prodávala jsem svoje tvořeníčko na zlínském jarmarku, docela to šlo, dokonce jeden super sympaťák nakoupil řadu věcí pro své tři dcery, poputují až za moře do júesej, a pak přijde chlap v koženém kabátu a klobouku, a řekne - je to všechno nudné a slabé, to nikomu neprodáte, dělejte něco jiného. Zabolelo mě to, protože tvořím ne pro zisk, ale s láskou. O co mu šlo? ranit a ublížit?
atayela píše:Tak nosím v hlavě už měsíc jednu věc, prodávala jsem svoje tvořeníčko na zlínském jarmarku, docela to šlo, dokonce jeden super sympaťák nakoupil řadu věcí pro své tři dcery, poputují až za moře do júesej, a pak přijde chlap v koženém kabátu a klobouku, a řekne - je to všechno nudné a slabé, to nikomu neprodáte, dělejte něco jiného. Zabolelo mě to, protože tvořím ne pro zisk, ale s láskou. O co mu šlo? ranit a ublížit?
gianelle píše:atayela píše:Tak nosím v hlavě už měsíc jednu věc, prodávala jsem svoje tvořeníčko na zlínském jarmarku, docela to šlo, dokonce jeden super sympaťák nakoupil řadu věcí pro své tři dcery, poputují až za moře do júesej, a pak přijde chlap v koženém kabátu a klobouku, a řekne - je to všechno nudné a slabé, to nikomu neprodáte, dělejte něco jiného. Zabolelo mě to, protože tvořím ne pro zisk, ale s láskou. O co mu šlo? ranit a ublížit?
Blbec.
Ála píše:gianelle píše:atayela píše:Tak nosím v hlavě už měsíc jednu věc, prodávala jsem svoje tvořeníčko na zlínském jarmarku, docela to šlo, dokonce jeden super sympaťák nakoupil řadu věcí pro své tři dcery, poputují až za moře do júesej, a pak přijde chlap v koženém kabátu a klobouku, a řekne - je to všechno nudné a slabé, to nikomu neprodáte, dělejte něco jiného. Zabolelo mě to, protože tvořím ne pro zisk, ale s láskou. O co mu šlo? ranit a ublížit?
Blbec.
přesně tak - to teda vážně nechápu, co to bylo za idiota... jen tak přijít a říct tohle, to není normální...
asi má nějaký mindráky, sám nic neumí, tak chodí a shazuje ty, co něco umí, nebo nevím....![]()
Miss Tattooo píše:Dneska jsem byla u zubaře a nemohla čekat na pošťačku, tak jsem pověřila muže. Reakce "Zase čekáš korálky? Za kolik?? Nepřeháníš to trochu?" mně sice donutila k zamyšlení, ale nerozhodila a nákup z koralek-obchod mi pochyby vynahradil
Mayim píše:známá mi dnes přinesla tašku korálků - že prý jich měla doma moc... po zvážení 7 a čtvrt kila
Bouřka píše:Mayim píše:známá mi dnes přinesla tašku korálků - že prý jich měla doma moc... po zvážení 7 a čtvrt kila
To má být jako provokace?
Monna píše:tak to já zas mám tý nitě přebytky, nejenom že to překáží při práci když je moc dlouhá, ale co s těma zbytkama..a to pokaždý šiju jinou barvou
Dragonela píše:Monna píše:tak to já zas mám tý nitě přebytky, nejenom že to překáží při práci když je moc dlouhá, ale co s těma zbytkama..a to pokaždý šiju jinou barvou
Kdybysme se spojily v jednu bytost, tak by se jí šilo jedna radost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků