andílek_strážný píše:ahoj holky, balíček je u mě, zkusím se spojit s Morgain, protože o víkendu budu v Brně, mohly bychom si balíček předat. Jinak jsem byla dost zklamaná, pak napíšu z čeho.
papa andílek
andílek_strážný píše:takže balíček jsem nakonec poslala poštou, už putuje do Brna.
A zklamaná jsem byla z jeho obsahu. Do balíčku se nedávají korálkové odpadky nebo jak to říct. Protože takhle mi to připadalo. Směsky naprosto nepoužitelné, leda tak v zimě na posyp chodníku, rokajlu v pytlíčcích není ani na jeden přívěšek, některé pytlíky jsem dostala snad už ve 4 balíčcích. Nevím, nějak mě pak přešla chuť tam dál něco, co stojí za to, protože ani já jsem si neměla moc z čeho vybrat. Docela mě to zklamalo, těšila jsem se na balíček. No, to je asi všechno, až bude trošku lepší světlo, dám sem ty 3 pytlíky, které jsem si vzala.
Elissa píše:tak to je mi fakt líto, na začátku jsem se snažila do balíčku dát kvalitní korálky a v dostatečném množství, tak je mě mrzí, že to takhle skončilo.
andílek_strážný píše:Elissa píše:tak to je mi fakt líto, na začátku jsem se snažila do balíčku dát kvalitní korálky a v dostatečném množství, tak je mě mrzí, že to takhle skončilo.
Eliss, já věřím, že jsi do balíčku dala co nejlepší "zboží", a od tebe tam myslím ani nic už není.
Tohle už se taky jednou stalo, myslím že v druhé vlně ale nejsem si jistá. Bylo nás tam tolik a ještě se předtím nefotilo, co jsme si vzali. V jednu chvíli měl balíček 2 a půl kila a najednou se vrátil k té, která ho posílala do světa a měla tam dva pytlíčky korálků a z toho asi půlkilová směska, která šla hodit jen do koše. A pak byli zklamaní všichni - ten, ke komu balíček dopuoval a i ten, ke komu se balíček vrátil.
Miss Tattooo píše:andílek_strážný píše:Elissa píše:tak to je mi fakt líto, na začátku jsem se snažila do balíčku dát kvalitní korálky a v dostatečném množství, tak je mě mrzí, že to takhle skončilo.
Eliss, já věřím, že jsi do balíčku dala co nejlepší "zboží", a od tebe tam myslím ani nic už není.
Tohle už se taky jednou stalo, myslím že v druhé vlně ale nejsem si jistá. Bylo nás tam tolik a ještě se předtím nefotilo, co jsme si vzali. V jednu chvíli měl balíček 2 a půl kila a najednou se vrátil k té, která ho posílala do světa a měla tam dva pytlíčky korálků a z toho asi půlkilová směska, která šla hodit jen do koše. A pak byli zklamaní všichni - ten, ke komu balíček dopuoval a i ten, ke komu se balíček vrátil.
Tak to mně také mrzí, i já jsem se snažila, dala jsem tam toho docela dost a myslím, že pěkné věci. Můžeš mi prosím napsat, jestli myslíš mně? Nevím ted, jestli se účastnit dalšího balíčku, do kterého jsem se přihlásila. Děkuju, nemyslím to zle.
Ťupka píše:Já nevím, ale pokud někdo není spokojen, měl by adresně říci, co se mu nelíbí. Takhle máme jen nepříjemný pocit, že jsme se některá - kterákoliv - netrefily se svými příspěvky. A není nic špatného říci: XY pozor, věci od tebe jsou nepoužitelné. Jinak mimochodem někdy i pár korálků zajímavého odstínu může doplnit zrovna vytvářené dílko.
andílek_strážný píše:já jen chtěla říct, že mě to zklamalo, nechci na někoho ukazovat prstem. Bohužel jsem se opravdu nekoukala, ale tak každá víme, co jsme tam daly. Nechci abychom se tady hádaly, jen jsem chtěla říct svůj názor. Už jsem byla zapojena asi ve 4 kolech putovního balíčku a vždycky to stálo za to, bohužel jsem tentokrát neměla moc dobrý pocit. Pokud jsem se tím někoho dotkla, tak pardon, můžete mě ignorovat.
andílek_strážný píše:já bych to nechala normálně doběhnout, jen jsem tím chtěla upozornit na chyby, kterých jsme se některé dopustily. Aby se to vícekrát neopakovalo. Prostě putovní balíček není odpaďák na korálky, ze kterých nejde nic udělat.
yentl píše:Morgainne,navrhuju jestli můžeš,vyfoť ty nevyhovující balíčky,třeba z druhé strany bez jména,každá si je pozná.Je dobrý vědět,co příště dělat jinak. Já tam dala krom ostatního zbytek rokailu i mačkaných.Možná je někdy líp méně pytlíčků s více korálky.Na druhou stranu,nedala jsem méně než jsem si vzala.Je lepší si všechno vysvětlit,korálky by měly být pro radost...ne z nějakého důvodu kazit náladu.A byla by škoda,kdyby vám to bralo chuť do dalších výměn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník