Denčí píše:Tak co baliček doputoval už někam?
Bajkiii píše:Ahojky,myslela jsem si,že přijdu domů a dám se do balení balíčku,ale hned po mě přišel bratr a zasekl se na záchodě.takže jsem ho skoro hodinu dolovala ven a posílala mu štěrbinou pod dveřmi nářadí,nicméně ho až táta musel vypacit,tak se chci omluvit,ale nic jsem nestihla a balíček se tedy na svou cestu vydá až v pondělí...
Mayim píše:Bajkiii píše:Ahojky,myslela jsem si,že přijdu domů a dám se do balení balíčku,ale hned po mě přišel bratr a zasekl se na záchodě.takže jsem ho skoro hodinu dolovala ven a posílala mu štěrbinou pod dveřmi nářadí,nicméně ho až táta musel vypacit,tak se chci omluvit,ale nic jsem nestihla a balíček se tedy na svou cestu vydá až v pondělí...
ale bratr zachráněn a o to jde, ne?
monula píše:a kam putuje? zatím je tam jen podání a konečné místo nee.. nebo to je překvapení?
Ťupka píše:Tak děvčata, tohle je Kaple svatého Prokopa na stejnojmenné návsi v Nučicích - vesnici asi dvacet minut na západ od Prahy. Musím přiznat, že jsem se honem podívala na obecní http://www.stránky, protože tu bydlíme teprve dva roky a nebyla jsem si na sto procent jistá (za což se stydím). Takže už se těším!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků