Winterie píše:
Jsem závislá!!!
Už se to nebojím přiznat. Měla bych se léčit. Je to vážné. Jenže kde? V Bohnicích maj jako terapii korálky.
dobra predstava - jdu se lecit od zavislosti na koralcich a jako terapii dostanu koralky by me brinklo
Winterie píše:
Jsem závislá!!!
Už se to nebojím přiznat. Měla bych se léčit. Je to vážné. Jenže kde? V Bohnicích maj jako terapii korálky.
jekaterinka píše:já tam byla po hoodně dlouhý době s kamarádkou a tyhle krabičky mi okamžitě padly do oka. Mimochodem, ve víčku maj takový jako kulatý prohlubeninky, takže když je postavíš na sebe, tak to krásně drží, protože tam zapadnou nožičky tý horní. Ještě přemýšlím, že si nechám přivézt tu druhou barevnou variantu
Petulinka píše:jekaterinka píše:já tam byla po hoodně dlouhý době s kamarádkou a tyhle krabičky mi okamžitě padly do oka. Mimochodem, ve víčku maj takový jako kulatý prohlubeninky, takže když je postavíš na sebe, tak to krásně drží, protože tam zapadnou nožičky tý horní. Ještě přemýšlím, že si nechám přivézt tu druhou barevnou variantu
A velikostí bys je přirovnala k čemu? Já jen abych věděla jak jsou velký..a jestli třeba taky nemám pořídit i tu druhou variantu
Petulinka píše:Ty boxy SAMLA by mi vyhovovaly vice no Tak pořídím asi ty díky za info
KatkaB píše:Já mám doma všechno v krabičkách z OBI a jen to co mam ve větší zásobě pak ještě v sáčcích a v krabicích pod stolem - naštěstí ale nikam nepřejíždím, když jedu někam na dýl (třeba na chatu na víkend), tak si naberu ty krabičky, se kterýma budu dělat (nebo to aspoň plánuju).
Kleštičky, dráty, stužky a lanka mám v rybářským kufříku, který je taky pod stolem Tam to ale fotit nemůžu, protože tam mám čurbes (je to i trochu vidět )... i na stole jsem to musela trochu poklidit (a poschovávat )
Mayim píše:Likra: těch malých dóziček mám asi pět a poněkud přetékají. Zbytek je v krabicích po pikantním kuřecím salátu, případně ve kbelících po rybím salátu s majonézou či s jogurtem... (rybího salátu bylo původně v balení asi 5 kg, malé dózičky byly po 1 kg a toho kuřecího salátu asi 2 kg). Kolik je v tom všem korálků, netuším...
Likra píše:Mayim píše:Likra: těch malých dóziček mám asi pět a poněkud přetékají. Zbytek je v krabicích po pikantním kuřecím salátu, případně ve kbelících po rybím salátu s majonézou či s jogurtem... (rybího salátu bylo původně v balení asi 5 kg, malé dózičky byly po 1 kg a toho kuřecího salátu asi 2 kg). Kolik je v tom všem korálků, netuším...
Tak to je teda dobrý. V mých krabicích bylo po 1,5 kg rybích závitků; kolik je tam korálků, taky netuším, nevážila jsem to.
Mayim píše:Likra píše:Mayim píše:Likra: těch malých dóziček mám asi pět a poněkud přetékají. Zbytek je v krabicích po pikantním kuřecím salátu, případně ve kbelících po rybím salátu s majonézou či s jogurtem... (rybího salátu bylo původně v balení asi 5 kg, malé dózičky byly po 1 kg a toho kuřecího salátu asi 2 kg). Kolik je v tom všem korálků, netuším...
Tak to je teda dobrý. V mých krabicích bylo po 1,5 kg rybích závitků; kolik je tam korálků, taky netuším, nevážila jsem to.
ať žije otec obchodník má obchod s potravinami a saláty se tam točí dost rychle... a kde končí alespoň část krabiček???
Mayim píše: jo a máš krásnou sbírku LP
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků