kamilka.ff píše:Ahoj holky...jsem asi uplnej blb, ale nemuzu prijit na to jak utvorit kulicku se spiralou, poradte mi prosim...Diky
lenca.pokorna píše:Ahoj tak už jsem se dostala do fáze kdy zvládám obšít kuličky o průmru 1,2mm a 1,4mm. Jenže mám teď problém s tím když se chci pustit do obšívání o hodně větších kuliček a to o průměru 2,5 -4,0 mm, nevím jaké je schéma přidávání korálků tam. Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti? případně i nákres? díky
setapouch píše:lenca.pokorna píše:Ahoj tak už jsem se dostala do fáze kdy zvládám obšít kuličky o průmru 1,2mm a 1,4mm. Jenže mám teď problém s tím když se chci pustit do obšívání o hodně větších kuliček a to o průměru 2,5 -4,0 mm, nevím jaké je schéma přidávání korálků tam. Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti? případně i nákres? díky
Tu největší bych klidně začala i na 6, další postup je stejný, podle potřeby bych rozešívala i víckrát, dokud nebudu mít dostatečně velkou mističku na tu obří kouli...
setapouch píše:lenca.pokorna píše:Ahoj tak už jsem se dostala do fáze kdy zvládám obšít kuličky o průmru 1,2mm a 1,4mm. Jenže mám teď problém s tím když se chci pustit do obšívání o hodně větších kuliček a to o průměru 2,5 -4,0 mm, nevím jaké je schéma přidávání korálků tam. Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti? případně i nákres? díky
Tu největší bych klidně začala i na 6, další postup je stejný, podle potřeby bych rozešívala i víckrát, dokud nebudu mít dostatečně velkou mističku na tu obří kouli...
Zpět na Prostorové objekty, obšívané kuličky, korálkové korálky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků