Fearless píše:Ach jo, kde se s tím ty brněnští pošťáci flákaji Morgainne, tobě taky nic zatím nedošlo?
Mimochodem nechci moc rejpat ale ze začátku fotila úplně každá celkem svižně a teď ... divná nemá foťák (copak nemá nikdo z rodiny ani foťáka v mobilu?), Denčí pořád nic, Skippka taky nee
divná píše:Chápu zvědvost na naše úlovky, ale skutečně na světě existují lidé bez fotáku s mobilem z roku raz dva, kteří nemají možnost si ho ani nikde půjčit. Myslím, že se všechny snažíme do balíčku přidat minimálně tolik, kolik jsme vzaly a podle toho, že se balíček zvětšuje, spíš přidáváme než ubíráme. Takže ano, fotky by byly fajn, ale v podmínkách to stanoveno není. Hezký den
Péťa píše:A balíček už je zase na poště ( podací číslo BA0081906628X ), byl to můj vůbec první odeslaný balík. To víš Evitschko, ty máš prostě kouzelné příjmení, úplně jsme si s přítelem vzpoměli na Macha a Šebestovou. A s korálem už mám něco za lubem , zkusim mu ušít korálkovou čepičku.
Miss Tattooo píše:Péťa píše:A balíček už je zase na poště ( podací číslo BA0081906628X ), byl to můj vůbec první odeslaný balík. To víš Evitschko, ty máš prostě kouzelné příjmení, úplně jsme si s přítelem vzpoměli na Macha a Šebestovou. A s korálem už mám něco za lubem , zkusim mu ušít korálkovou čepičku.
Jak nejsem závistivá, evitschce to příjmení ZÁVIDIM!!!!
evitschka píše:Miss Tattooo píše:Péťa píše:A balíček už je zase na poště ( podací číslo BA0081906628X ), byl to můj vůbec první odeslaný balík. To víš Evitschko, ty máš prostě kouzelné příjmení, úplně jsme si s přítelem vzpoměli na Macha a Šebestovou. A s korálem už mám něco za lubem , zkusim mu ušít korálkovou čepičku.
Jak nejsem závistivá, evitschce to příjmení ZÁVIDIM!!!!
Teď už se mi líbí, ale v dětství jsem je nesnášela
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků