Spiral rope, také známá jako "americká šňůra", americká spirála a - kupodivu - na některých anglicky psaných webech také "russian spiral"
http://beadwork.about.com/library/weekly/aa081201a.htm
Meslinn píše:Tyjo, to existuje i triple jo? Hezky. Akorát to nějak nechápu.
Monna píše:Tery, myslím, že to chápu, prostě jedeš jako by pořád dokola. A takhle ti to vychází pěkně?
Martina píše:Holky, prosím o radu, dneska jsem dělala svoji první spiral rope, ale mám ji jakousi povolenou, šila jsem vlascem. Ta středová linie je O.K., ale ta samotná spirála má mezi sebou mezery. Když s tím zakroutím, krásně se mi to seřadí a celá spirálka se mi zpevní, ale samozřejmě to nedrží. Nevíte, kde udělali soudruzí s NDR chybu?![]()
![]()
Martina píše:Holky, prosím o radu, dneska jsem dělala svoji první spiral rope, ale mám ji jakousi povolenou, šila jsem vlascem. Ta středová linie je O.K., ale ta samotná spirála má mezi sebou mezery. Když s tím zakroutím, krásně se mi to seřadí a celá spirálka se mi zpevní, ale samozřejmě to nedrží. Nevíte, kde udělali soudruzí s NDR chybu?![]()
![]()
gianelle píše:spiral rope na paměťák ... toš to nevím, ona totiž nemá žádnou pořádnou dutinku uprostřed, kde by se dal ten drát protáhnout.
Zpět na Kulaté šňůry, dutinky, spirály
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník