Tak mně napadlo holky, že jak někde některá uvidíte nějakou hodně výhodnou korálkovou slevu, nebylo by na škodu napsat to hned sem, aby si i další stihly pořídit něco pěkného do své syslárny
Pokud se jedná o slevy v česku, tak se dávejte cokoliv. U zahraničních obchodů až když to bude něco parádně výhodného (aby se to vyplatilo i při vyšším poštovném). Ne nějaká 10% pidisleva, protože zatraceně moc mínus deset procet je pořád zatraceně moc.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A abych to trochu rozjela, tady je jeden můj objev
http://www.beadsofbali.com/Sleva 90% na
- indonézské skleděné korálky (jsou v hodně základnéch barvách ale za tu cenu je to paráda a narozdíl od lampovek od jinud mají zajímavě domorodý vzhled, takže by se některé daly použít i na pánskou bižu)
- na kovové korálky (ty mně teda moc nenadchly)
- Rudaksha korálky - to jsou taková hodně kulatá zajímavě zvrásněná semínka
- pozlacené a postříbřené komponenty - spousta různých filigránů ve stylu který se u nás nevidí (ja to takové jako když z tenoulinkých drátečků)
Objednala jsem si odtamtud, bylo to za pakatel, balíček bez problémů došel a obsahuje co má
Tak levné je to protože stěhují obchůdek do jíného města či co a nechtějí s sebou vláčet tuny korálků.
Minimální objednávka je tam 30$
Jediná drobná potíž je, že nemají v systému Českou Republiku, tak jsem dala do adresy svou americkou pseudoadresu z shipito.cz a do poznámky jestli by to prosím neposlali přes USPS na mou českou adresu (tu jsem do té poznámky dala taky), že akceptuji že mi strhnou z karty víc kvůli poštovnému a v pohodě. Poslali to rovnou do česka
Pokud nemáte účet na shipitu tak bych dala do adresy něco jako "DUMMY" nebo "read the note" a do poznámky něco jako "Please send it by USPS to address *vaše adresa* Czech Republic, I accept shipping charges for international delivery", nebo tak nějak.