Klára píše:taky občas mám problém v který že to vlně sem a co u mě bylo a co ne
doufám, že ti balíček udělá radost...
ju a stím uzdravením... to fakt bude tak na pár měsíců.... termín mám na prvního klučiny narozky, snad to klapne
luciem87 píše::shock: Zahlédla jsem tam něco jako medvídka pandu?! To je roztomilé! A i tak je tam spousta hezkých věcí... A kam balíček putuje dál?
pajika píše:Jééé - to jsem asi já!!!! Už se těším...... Prosím.....ještě mi někdo poraďte s vkládáním fotek - vím že se to má někam uložit a pak teprve vložit, ale pořád si s tím nějak neumím poradit - kam to vkládáte vy? (pořád někde dlužím fotky a už se stydím... )
luciem87 píše:Tak jakpak jsme na tom s balíčkem, jestlipak už doputoval? A co fotečky, najde se za celé kolo alespoň jeden človíček, který by svoje úlovky nafotil a zveřejnil Nebo tady opravdu nikdo nemá foťák ani mobil?
pajika píše:Jééé - tak teď mám pocit že mi přeskočilo!!! Snažím se tu nahrát fotku a nejdemi to - a najednou tu je a od Ledního medvídka....
Jak si to prosím udělala? Já jsem tam pořád měla písmenka a žádný obrázek ???
Ledni-medvidek píše:luciem87 píše:Tak jakpak jsme na tom s balíčkem, jestlipak už doputoval? A co fotečky, najde se za celé kolo alespoň jeden človíček, který by svoje úlovky nafotil a zveřejnil Nebo tady opravdu nikdo nemá foťák ani mobil?
já jsem Vám tam dala celý balík, abych řekla pravdu, delala jsem to na poslední chvíli před posláním, takže fakt chápu, že lidé nestíhaji... nech se překvapit, co na tebe "zbyde"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků