Wippa píše:Taaaaak po balicek som bola az dnes.
vybrala som si 15 balickov,chcela by som vsak povedat jednu vec : ked sme prvy krat zacinali s putovnym balickom,skoncila som pri druhom kole , lebo "niektori" si ho zamenili za odpadkovy kos ,pripadne zbytky rokajliku, cudne droty a ine ..
A teraz to zial vidim tiez ... ja sa snazim davat kvalitne vecicky ,ktore vyuzijete ,tak dufam ,ze to tak ostane aj v opacnom garde. .. nechcem menovat ,lebo je to neslusne ... Zajtra pofotim odobrate veci a vyberiem co dam do balicku ,,cca vo stvrtok balik poslem dalej ,este som sa nerozhodla kde ,kazdopadne to bude na Slovensku
haany píše:Zdravie je prednejsie, Wippa
Gabina píše:Povedome koralky som rada ze sa pacilo
Wippa píše:Apropo chcem sa vsetkych spytat : zbiera niekto z vas pandorky vinea ? ja celkom hej ,aj ked niesu najkvalitnejsie , ale to by bolo aby ma to nenamotalo ... no chcela som tym povedat ,ze ak by ste chceli vymenim za co si zaziadate , ze diiiik
Gabina píše:Wippa píše:Apropo chcem sa vsetkych spytat : zbiera niekto z vas pandorky vinea ? ja celkom hej ,aj ked niesu najkvalitnejsie , ale to by bolo aby ma to nenamotalo ... no chcela som tym povedat ,ze ak by ste chceli vymenim za co si zaziadate , ze diiiik
Mne nosia ale zatial len tie snutky na tie pandorky, ale opytam sa ti a dam vediet
haany píše:A zostane mi nieco?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků