gianelle píše:Občas si něco navrhnu, ale většinou to pak neudělám náhoda rulezzz!
ale toto jsem si načrtla na přednášce
a toto z toho vylezlo:
a z přednášek mám ještě pár kresbiček, které jsem nakonec více či méně realizovala, ale ne vždy k tomu dojde, protože kresbičky i se zápisníkem vždycky někam dobře uklidím a je to
Majka píše:Nejvíc věcí mě napadá ráno při probouzení, ale na kreslení už nezbývá čas, tak si dělám spíš jen poznámky, případně si připravím hromádku korálků, které jsou k realizaci potřeba... Představu mám při tvoření obvykle dost přesnou, ale změnám napadnutým při šití se nebráním...
gianelle píše:Meg: No nevím jestli to bude blíženectvím, jsem taky blíženec, ale vím že od rozdělaných věcí prostě nemůžu moc "prchat", prostě se mi to jaksi příčí a rozdělaná práce je pro mě takový "strašák" že jsem schopná šít až dokud nepadám hubou do korálků, jen proto abych mohla na druhý den zas začít něco "nového".
Jinak mám doma asi dvě krabice od bot plné nedodělků a nepodarků z dob dřívějších ... teďka to tak postupně rozebírám ... některé komponenty jsou sice nepoužitelné, ale člověk se občas diví co tam najde za zajímavé korálky
Winterie píše:já né, ale občas mi nějakej nevkusnej a neslušnej návrh udělá nějakej bezďák na Florenci u metra. Třeba jestli nechci Novej Prostor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník