Leela píše:A co z toho udělat speciální téma měsíce?
To je dobrý nápad
Leela píše:A co z toho udělat speciální téma měsíce?
gianelle píše:nebo něco jako "téma roku?"
Leela píše:Něco jako čtvrtletní výzva? A laděno do barev aktuálního ročního období?
kiwika píše:Ahoj.
Já jsem tedy ještě free nikdy nezkoušela, ale zdá se mi to jako dobrý nápad.
Mohla bych se taky přidat, i když neslibuji žádný zázračný výtvor?
setapouch píše:Leela píše:Něco jako čtvrtletní výzva? A laděno do barev aktuálního ročního období?
Anoooo, takhle bych to viděla taky...dostatek času na vymýšlení i tvorbu, oblíbené barvy by se mohl dočkat každý, někdy decentní, jindy provokativní...
gianelle píše:To je hodně dobrej nápad snad jen se shodnout na tom, zda aktuální kolo bude ještě zemitě a teple podzimní či ledově zimní
Zázračné výtvory nejsou podmínkou, ale jsou každopádně vítané
gianelle píše:teda myslela jsem si, že když jsem psala že namíchám kilo FFsměsi, tak že celkem přeháním ... teď, pár hodin po "startu" mám naopak pocit, že jsem spíš měla psát "pár kilo" ... ten proces míchání budu dokumentovat, to bude náááářez
PS: zrovna zítra valím do Brna, takže na další přihlášky budu reagovat až v pátek
gianelle píše:určitě. Ještě přemýšlím o tom, že by se do "soutěže" přijímaly fotky bez podpisů a jiné identifikace, aby to byla výzva i pro hlasující - odhalit kdo je autorem.
Další detaily závěru soutěže budeme řešit v jejím průběhu.
setapouch píše:gianelle píše:určitě. Ještě přemýšlím o tom, že by se do "soutěže" přijímaly fotky bez podpisů a jiné identifikace, aby to byla výzva i pro hlasující - odhalit kdo je autorem.
Další detaily závěru soutěže budeme řešit v jejím průběhu.
JOOOO! To by bylo super, taková anonymní soutěž, kdyby někdo dokázal skrýt svůj osobitý rukopis a zmást tak hlasující, třeba by si zasloužil nějaký další titul, třeba Matouš I.
gianelle píše:no Matouš od slova "matoucí" a I. jako že byl zvolen Matoušem v prvním kole soutěže, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník