Skippka píše:Stejně mi přijde, že ta směska je hodně podobá té ze které mám už půlku náhrdelníku Ale nevadí, alespoň to můžeme porovnat
gianelle píše:ale mohla dnes jdu na poštu s prvníma šesti balíčkama
Skippka: myslíš nějakou směsku ode mně a nebo máš něco vlastního?
Střípek štěstí píše:Skippka píše:Stejně mi přijde, že ta směska je hodně podobá té ze které mám už půlku náhrdelníku Ale nevadí, alespoň to můžeme porovnat
tak to tedy né, žádné co mám doma rozděláno
pěkně od začátku jako my všichni
mifulinka píše:Tak tomu říkám fofr Otevřu schránku a kouká na mě obálka Směska je nádherná, tak jdu vymýšlet
kiwika píše:Takže v pohodě to strkaj do schránky?
Já jak si to mám nechat poslat. Aby mi pošťanda nebudila prcka zvoněním.
gianelle píše:... - nemusí to být free, vlastně to nemusí být ani šité, ale autor v tom musí ukázat vlastní invenci ...
medvedice píše:gianelle píše:... - nemusí to být free, vlastně to nemusí být ani šité, ale autor v tom musí ukázat vlastní invenci ...
tedy Neli, když jsem si tohle přečetla,tak mi napadlo: nojo, takže ona to zas taková výzva nebude a už vůbec ne freeformová...docela škoda, líbilo se mi,že je téma úzké a jasné a těšila jsem se,jak se kdo s freeformem popere, nezbývá než doufat,že aspon ta vlastní invence se projeví ... nebo je možné,že jsem původní záměr, šít freeform ze stejné směsky, špatně pochopila,i to se mi stává
Nicméně at je to jak je to, tak se na směsku těším, už abych ji měla doma a mohla vymýšlet,co z ní nejlíp udělat
medvedice píše:Neli,samosebou,je to tvoje akce a všechna pravidla,co určíš, budu respektovat,to ráno byl jen drobný povzdech - občas mi to ujede a napíšu co se mi honí hlavou Jen jsem ted hledala,do kdy že se vlastně tvoří a nakonec jsem našla,tedy pokud platí toho 15.1., mohla bys to datum prosím hodit do názvu nebo prvního příspěvku nebo někam,kde bych to vždycky lehce našla? jsem hrozně zapomnětlivá na čísla Stejně tam asi budeš dávat ty pravidla a vubec. Moc děkuju.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník