Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Táák, jsem to nějak nestihla, balík poputuje v úterý, mám furt nějaký pobíhání po notářích nebo vláčím megatašky... Teď probírám náš balík znova a doplňuji věci, dám tam pár plastových krabiček, které jsem dostala od jedné žačky, jsou boží, ale mám jich strašně a některá je oceníte. Kdyby byl zájem větší než nabídka, písněte. Přihlásily se mi 3 nové tváře, je tu někdo kdo nechce pokračovat?
Neodpustím si ovšem připomínku: v balíčku jsou pěkné věci, ale už tam není pár kousků, které jsem vyhodila. Takže opět připomínám, dávejte do balíčku věci, které mají odpovídající hodnotu.
ahojky, mohla bych se přihlásit předem do dalšího kola, jestli bude pořádáno? Nedávno jsem prohrabovala zásoby a říkala jsme si, že mi tam leží nevyužité korálky se kterými asi stejně nic dělat nebudu. Myslím že by, ale přišli k užitku někomu dalšímu, takže až bude další vlna dali by jste mi prosím vědět? Dík moc...
Děvčata, balík do Blanska dorazil, přiznávám, že jsem byla tentokrát velice překvapená, popravdě ani nevím, že bych se přihlašovala, ale jinak balíček super. A už se zase vydává, kam jinam, než k Denčí A foto úlovků přidávám, jen se omlouvám za kvalitu, bylo to hooodně narychlo a také doufám, že se nebudete zlobit, ale každá si z fotky najděte, co bylo Vaše, byla jsem tak hrrr, že jsem pytlíčky hned pomíchala a vůbec nevím od koho co je
Ahojky, kdyby jste prosím začínali další kolo, dáte mi prosím vědět v SZ. trošku jsme přebírala a mám spoustu korálků které by určotě udělali někomu radsot když mě tu jen tak leží....
balíček ještě včera probrán, doplněn a dnes předán schiwanam jen jaksi nevím, co od koho, protože jsem nebrala celé balíčky, spíš jsem tak uďobla... a chtěla bych moc poděkovat za měděný drátek!
za kvalitu se omlouvám, je málo světla a fotila jsem mobilem