Leela píše:Fertig, jen nafotit a poslat....
Stepule píše:Leela píše:Fertig, jen nafotit a poslat....
Tak to já ještě dvě nocovky...
Stepule píše:Stepule píše:Leela píše:Fertig, jen nafotit a poslat....
Tak to já ještě dvě nocovky...
... tak dvě nestačí, balím to s sebou na hory.
A foťák a nouťas...
kiwika píše:Docela dost mě to chytlo, vcelku mě překvapilo, jak jsem oprsklá. Protože holky, já nejsem žádnej looser, že jo, já to frajerka začátečnice šiju z fleku, rovnou ze směsky, sama čučim co mi z toho vylejzá za patvary! Myslim, že už nic víc free ze mě nikdy nevyleze
A ještě abych vás pobavila: Manžel normálně pracuje do noci a nemá na mě čas, ale co jsem vytáhla korálky, tak u mě celou dobu sedí, zírá mi pod ruce (sož mě neskutečně znervozňuje) a furt mi povídá, když už půjdem spát, kdy už to složíš..no pracovní podmínky neskutečný
setapouch píše:kiwika píše:Docela dost mě to chytlo, vcelku mě překvapilo, jak jsem oprsklá. Protože holky, já nejsem žádnej looser, že jo, já to frajerka začátečnice šiju z fleku, rovnou ze směsky, sama čučim co mi z toho vylejzá za patvary! Myslim, že už nic víc free ze mě nikdy nevyleze
A ještě abych vás pobavila: Manžel normálně pracuje do noci a nemá na mě čas, ale co jsem vytáhla korálky, tak u mě celou dobu sedí, zírá mi pod ruce (sož mě neskutečně znervozňuje) a furt mi povídá, když už půjdem spát, kdy už to složíš..no pracovní podmínky neskutečný
že by se cítil ohrožen ze strany korálků? Díky freečku budete mít oživení manželského života ... můj muž si občas stoupne za mne, ruce za zády a hledí mi přes rameno (taky mi to dělá hroooozně dobře)...většinou ho odpálkuju hláškou, " a už je tu zas ten orgán, vrchní, kontrolní ", zasmějem se a on si zas jde za svou oblíbenou milenkou (televizní obrazovkou).
Střípek štěstí píše:Holky, jak jsem četla většina z vás už je s dílem hotová
já tedy né, včera večer jsem se rozhodla, že začnu znova, jelikož moje původní dílo se mi přestalo líbít
Takže večer páraní a pokud dnes v práci bude klid pokračování, věřím, že to zvládnů do termínu
Likra píše:Holky, nic si z toho všeho nedělejte, já freeform neumím, tak jsem udělala jen takovou jednoduchost (ostatně jako vždy i u jiného šití ), párat nemíním, těším se, až to budu nosit v létě - hlavně aby už bylo...
Likra píše:Holky, nic si z toho všeho nedělejte, já freeform neumím, tak jsem udělala jen takovou jednoduchost (ostatně jako vždy i u jiného šití ), párat nemíním, těším se, až to budu nosit v létě - hlavně aby už bylo...
medvedice píše:já se taky těšim jako malá na vyvěšení to bude určitě na co koukat! svoje freečko už jsem Gi poslala nejvíc mi dělala problém neutrální fotka na bílém tak pevně doufám,že když už tu tolik lidí píše,že na tom pracujou, nebo že už to maj,že zůstane termín odevzdání jak je a nebude se zbytečně protahovat.. jinak už se nedočkavostí zbláznim! přecejen tři a půl měsíce na vytvoření jednoho kousku je snad čas dostačující
martinadk píše:holky, já už se tak těším na vaše výtvory, že jsem zkoušela některé vaše stránky... a kde nic tu nic
asi už tu nedočkavost nezvládnu
Vladstraschna píše:martinadk píše:holky, já už se tak těším na vaše výtvory, že jsem zkoušela některé vaše stránky... a kde nic tu nic
asi už tu nedočkavost nezvládnu
Cha! To je výdrb, co ? To přeced musí být až do konce velký TAJEM!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník