gianelle píše:však už ji máte všechny
medvedice píše:gianelle píše:však už ji máte všechny
bylo na čase o pracně vydřenou čárečku bych se teda rvala
a jsem škodolibě ráda,že zadává Sigel .. hň hň hň.. budu totiž moc přispět do dalších dvou témátek
fůůůůůj, styď se, ty sběratelko čárek, už se mi z těch tvých (čárek) dělají mžitky před očima, měla ti je Gi přeškrtnout vodorovně, aby se to líp počítalo... Nebo zavést nějakou stupnici...třeba 5 čárek - hvězdička, 5 hvězdiček - ještě nevím, ale musím to rychle vymyslet, než budeš mít těch 5x5čárek (to nebude zas tak dlouho trvat )
ivusa píše:fůůůůůj, styď se, ty sběratelko čárek, už se mi z těch tvých (čárek) dělají mžitky před očima, měla ti je Gi přeškrtnout vodorovně, aby se to líp počítalo... Nebo zavést nějakou stupnici...třeba 5 čárek - hvězdička, 5 hvězdiček - ještě nevím, ale musím to rychle vymyslet, než budeš mít těch 5x5čárek (to nebude zas tak dlouho trvat )
co hvězdičku??? ... medvěda...za pět čárek jedině medvěda
všem borkyním moc gratuluji... skvělé téma
haany píše:ivusa píše:fůůůůůj, styď se, ty sběratelko čárek, už se mi z těch tvých (čárek) dělají mžitky před očima, měla ti je Gi přeškrtnout vodorovně, aby se to líp počítalo... Nebo zavést nějakou stupnici...třeba 5 čárek - hvězdička, 5 hvězdiček - ještě nevím, ale musím to rychle vymyslet, než budeš mít těch 5x5čárek (to nebude zas tak dlouho trvat )
co hvězdičku??? ... medvěda...za pět čárek jedině medvěda
všem borkyním moc gratuluji... skvělé téma
ivusa, nie, za 5 ciarok pohar medu pre medvedicu
Aj ja gratulujem vsetkym trom
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků