Napadla mě šílená věc, která už funguje na scrapbookovém fóru, a myslím, že by mohlo být zajímavé přenést i do toho našeho korálkového světa.
Jde o to, že každá z nás má jiný materiál, jiné korálky, komponenty a tak a občas něco přebývá nebo se třeba i nehodí a někomu jinému by se hodit mohly a měl by z nich obrovskou radost a mohl díky tomu vytvořit krásný šperk.
Myslím, že by se do krabičky mohly dávat třeba barevně nebo tematicky sladěné sady zabalené zipových sáčcích. Tyto sady by obsahovaly korálky a komponenty, které se k sobě hodí (něco jako tajemný pytlík z časopisu Korálki).
Každý, ke komu krabička přijde, si z ní vybere balíčky, které se mu budou líbit a nahradí je stejným nebo i větším množstvím balíčků.
V krabičce bude sešit, kam budeme zaznamenávat, jak se nám líbí materiál, který k nám přišel, co by bylo třeba zlepšit, co jsem do krabičky přidali, kam posíláme, nákresy šperků, které jsme z materiálu z krabičky vyrobili a cokoliv dalšího
Bylo by podle mě potřeba se přihlásit a krabička by putovala jen mezi těmi, kdo se přihlásí. Myslím, že by se mohlo rozlosovat, kdo komu krabičku pošle a až se krabička vrátí ke mně, teda po jednom kole, můžou se přihlásit další.
Co myslíte? Mohlo by to fungovat a chtěly byste se do takové šílenosti zapojit?
tak mám radost, že se nápad líbí a navrhuju, že Ti, kdo mají zájem, ať se PŘIHLÁSÍ tím, že mi písnou SZ se svojí adresouHLÁSIT SE MŮŽE DO PŮLNOCI 10. SRPNA!!!Už se nemůžu dočkat