Leniccka píše:Chtěla jsem se zeptat. Téma "Budiž světlo", můžu vymyslet cokoliv na toto téma, že? Nemusí to být jen podle těch obrázků, ne? ( Já se jen ujišťuju, abych neporušovala pravidla. ) díky.
66272 píše:OK. Pod tíhou argumentů ustupuji. Asi jsem si špatně vyložil pravidla. Omlouvám se... Prosím smažte mi ten příspěvek tedy...
Lucinky píše:Nechci vám kazit radost, ale ta holčina je chlapec
Majka píše:Do kdy se může vkládat do "světla"?
medvedice píše:já se jen obávám,že i kdyby měl někdo problém,tak to bude jen jeho problém,páč by to téma mělo být ukončeno a dohlasováno koncem měsíce aby se vyhlásilo další včas
Majka píše:Já si s tím stíháním moc jistá nejsem. Brala bych nedělní půlnoc.
Sigel píše:Majka píše:Já si s tím stíháním moc jistá nejsem. Brala bych nedělní půlnoc.
Pokud mi nebude nikdo vyhrožovat brzkou smrtí, tak na Tebe počkám (5 účastníků zní lákavě...)
Majka píše:Sigel píše:Majka píše:Já si s tím stíháním moc jistá nejsem. Brala bych nedělní půlnoc.
Pokud mi nebude nikdo vyhrožovat brzkou smrtí, tak na Tebe počkám (5 účastníků zní lákavě...)
Jo, po tom, co vložila Evi, budu opravdu leda tak do počtu.
Kelinci píše:Ježíšmarjá, ty můro jedna!!! Ani nevíš, jak strašnou chuť jsem právě dostala na čokoládu!!! Co mi to děláš? Ale naprosto super téma!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník