setapouch píše:Hezké náušnice, myslím, že aspoň jedny by si mohla vybrat každá okolojdoucí parádnice...
Hanina24: máš úplnou pravdu, někdy jsou ty reakce kolemjdoucích na naše milované, vypiplané a časově náročné krásnoty velmi povzbudivé ( " zase nějaké tretky"..."odkud to vozíte, z Polska?") a nejradši mám ty dámy, ověšené deseti zlatýma řetízkama, ruce plné hnusných obrovských prstenů, jak jinak než zlatých, jak nahodí ten pohrdavý výraz s koutky dolů...a pak si řeknu, že mi můžou...stejně si budu šít dál, protože mě to BAVÍ!!!
Hanina24 píše:setapouch píše:Hezké náušnice, myslím, že aspoň jedny by si mohla vybrat každá okolojdoucí parádnice...
Hanina24: máš úplnou pravdu, někdy jsou ty reakce kolemjdoucích na naše milované, vypiplané a časově náročné krásnoty velmi povzbudivé ( " zase nějaké tretky"..."odkud to vozíte, z Polska?") a nejradši mám ty dámy, ověšené deseti zlatýma řetízkama, ruce plné hnusných obrovských prstenů, jak jinak než zlatých, jak nahodí ten pohrdavý výraz s koutky dolů...a pak si řeknu, že mi můžou...stejně si budu šít dál, protože mě to BAVÍ!!!
tak tak
Courtney Flint píše:Damy, a vy nosite site nausnice po ramena na denni noseni?
Courtney Flint píše:No bavime se ale o napadnosti a extravagantnosti, ne?
Tak me zajima jestli vy, co si stezujete ze ji nikdo nekupuje, ji samy nosite, nebo jestli brblate v triku a dzinach
Z BF mam totiz pocit, ze "brecite zenska hezky, ale na spatnym hrobe" - Viz reakce na to cervene peri od Mnau - "Noo tak leda na karneval do Ria", "Jeee to je ulitly!"
Mozna se mylim?
Vladstraschna píše:Courtney Flint píše:No bavime se ale o napadnosti a extravagantnosti, ne?
Tak me zajima jestli vy, co si stezujete ze ji nikdo nekupuje, ji samy nosite, nebo jestli brblate v triku a dzinach
Z BF mam totiz pocit, ze "brecite zenska hezky, ale na spatnym hrobe" - Viz reakce na to cervene peri od Mnau - "Noo tak leda na karneval do Ria", "Jeee to je ulitly!"
Mozna se mylim?
Docela by mě zajímalo, co vyrábíš pro sebe ty.
Já např. své nápadné a velké šperky nosím.
Courtney Flint píše:Vladstraschna píše:Courtney Flint píše:No bavime se ale o napadnosti a extravagantnosti, ne?
Mozna se mylim?
Docela by mě zajímalo, co vyrábíš pro sebe ty.
Já např. své nápadné a velké šperky nosím.
No ja vyrazne sperky nosim, modni sed nemam rada
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník