Leela píše:Uáá Ivuso báječné téma! Doufám, že tentokrát překonám lenost a něco stvořím.
medvedice píše:ježiš ivuso, teda tys mi udělala radost! boží téma na září! zvonáče mám, kristusky taky, tak ted ještě nějaký ty nový korále
Majka píše:Do kdy mám upatlat tu čokoládu? (Zn.: Čím později, tím lépe.)
haany píše:AndreM - rata sa medzi zvierata aj drak? "Bajne zviera"... Mam jeden napad do tvojej temy...
Sigel píše:K listopadovému tématu - počítají se např. hematitové/antracitové/v barvě "gun metal" korálky pro účely tématu za šedé?
medvedice píše:Sigel píše:K listopadovému tématu - počítají se např. hematitové/antracitové/v barvě "gun metal" korálky pro účely tématu za šedé?
je jedno jaké šedé zvolíš, klidně použij "kovově" šedé,co tam nechci vidět je černá a bílá
Sigel píše:K říjnovému tématu - ani by mě nenapadlo, že by to mohl být problém, ale když se tu řešil "ne výhradně fantasy drak", tak se raději zeptám. To moje zvíře není sice fantasy či pohádkové, ale není ani reálné, koncepcí je to takový splácanec (snažím se nějak pracovat s tím pohledem) několika existujících zvířat, vadí to?
K listopadovému tématu - počítají se např. hematitové/antracitové/v barvě "gun metal" korálky pro účely tématu za šedé?
medvedice píše:je jedno jaké šedé zvolíš, klidně použij "kovově" šedé,co tam nechci vidět je černá a bílá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník