"Mechové" fimo

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

"Mechové" fimo

Příspěvekod zehaz » pát 07. srp 2009 22:32:48

Dnes jsem dokončila soupravu na objednávku. Nevím, jak se vám dělá na objednávku, ale mě špatně. Vždycky mám pocit, že to nebude ono. A tak jsem místo jedné soupravy, udělala raději tři. Snad si paní vybere. Jen nevím, proč to zaboha nejde nafotit…Obrázek
…..takže obrázky dnes nejsou povedené, za to se omlouvám……
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
zehaz

Re: "Mechové" fimo

Příspěvekod ivusa » sob 08. srp 2009 9:10:42

KRÁSNÝ... MUSÍ SI VYBRAT!!!!!
jinak s fotkama mám ty samý problémy ... :mrgreen: :mrgreen:
ivusa
Borkyně měsíce ||

Úroveň: no trochu jsem pokročila a momentálně tak nějak přešlapuju na místě

Příspěvekod Rella » sob 08. srp 2009 9:52:57

Fimu jsem nepřišla příliš na chuť až na pár výjimečných kousků. Ale to Tvoje je naprosto jedinečné a úchvatné, líbí se mi všechno. *applause* *applause* *applause*
Rella

Příspěvekod Miki » sob 08. srp 2009 15:19:05

ta první je úúžasná-úplně přímo pro mě!!! *applause* *applause*
Miki

Příspěvekod setapouch » sob 08. srp 2009 20:32:47

Parádní ! Trojka ke mně! *applause*
Furt se něco děje...
http://www.vrbabinka.cz
setapouch
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilý student, dobře míněné rady a kritiky se přijímají

Příspěvekod spuka » sob 08. srp 2009 21:46:14

setapouch píše:Parádní ! Trojka ke mně! *applause*

Nebo ke mně ... ta je super.
*applause*
spuka

Příspěvekod vejujo » ned 09. srp 2009 10:43:30

Nádhera! *applause*
"Humor je boj s lidskou blbostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat." Jan Werich
http://www.vejujokoralky.webgarden.cz/
vejujo

Příspěvekod jilinka » pon 10. srp 2009 12:43:05

super, to ses ukoulela do zblbnutí, ne?
líbí se mi ty kulaté nejkulatější prostřední
jinak na zakázku se mi dělá vůbec nejhůř, jsem strašně svázaná. Jde ale taky o to, jak zní zadání...
Třeba takové zadání typu, něco v takové a takové barvě k tomuhle tričku, to mi nevadí

A ještě dotaz: kuličky mají i uvnitř fimo? Já nemám nikdy dost zbytků a "čerstvého" fima je mi to líto
jilinka

Příspěvekod zehaz » pon 10. srp 2009 13:33:47

jilinka píše:super, to ses ukoulela do zblbnutí, ne?
líbí se mi ty kulaté nejkulatější prostřední
jinak na zakázku se mi dělá vůbec nejhůř, jsem strašně svázaná. Jde ale taky o to, jak zní zadání...
Třeba takové zadání typu, něco v takové a takové barvě k tomuhle tričku, to mi nevadí

A ještě dotaz: kuličky mají i uvnitř fimo? Já nemám nikdy dost zbytků a "čerstvého" fima je mi to líto

No, tak tohle zadání bylo přesnější. Paní přinesla odstřižek látky, ze které si nechala ušít letní sukni. A prý něco tomu hodně podobného, soupravu - korále náramek, drobnější vzor, a fialovou jen náznakem…..opravdu tvůrčí inspirace. Ale co do tvaru a vytvoření hotových výrobků, mě nechala volné ruce. Alespoň že tak…..
No většinou je uvnitř blátíčko, mám ho dost, okraje válečků dost ořezávám, když se mi vzor nelíbí, taky dám stranou, takže pořád něco je. Ale když ne, kupuju cernit porcelán, velké balení, je levnější, a ten potom dám dovnitř. Je to potom takové jakoby průhledné, když jsou ve vzoru i části transparentní, dělá to takovou „hloubku vzoru“. Dobře je to vidět na tomhle obrázku:
Obrázek
A do zblbnutí ne, koulet fimo je moje vášeň.....takže koulím ráda a často.....
Obrázek
zehaz

Příspěvekod Jytka » pon 10. srp 2009 16:07:59

Super kousky *thup* . Nejvíc se líbí ten předposlední náramek. A ty korálky máš jeden jako druhý. Máš nějakou spešl techniku? Já si udělám váleček a snažím se ho nakrájet na stejné dílky, ale korálky jsou pak stejně nějak rozdílny. Tak různě přidávám a ubírám...
A s těmi zakázkami je to stejné. Zrovna to s bublinkama - podklad se mi zdá moc světlý, tak jsem v další variantě přidala na barvě a je to zase moc tmavé, navíc jsem to i trochu připekla. Třetí pokus čeká před troubou.
Jytka
Borkyně měsíce |

Příspěvekod zehaz » pon 10. srp 2009 18:18:33

Jytka píše:Super kousky *thup* . Nejvíc se líbí ten předposlední náramek. A ty korálky máš jeden jako druhý. Máš nějakou spešl techniku? Já si udělám váleček a snažím se ho nakrájet na stejné dílky, ale korálky jsou pak stejně nějak rozdílny. Tak různě přidávám a ubírám...
A s těmi zakázkami je to stejné. Zrovna to s bublinkama - podklad se mi zdá moc světlý, tak jsem v další variantě přidala na barvě a je to zase moc tmavé, navíc jsem to i trochu připekla. Třetí pokus čeká před troubou.

tak válečky už ne, to už mám za sebou. Tam tu velikost opravdu neudržíš. OSVĚDČILA SE MI JINÁ TECHNIKA. Vezmu fimo co půjde dovnitř, projedu na nudlovači na 7, tím mám opravdu stejnoměrnou placku. Potom vezmu kulaté vykrajovátko, mám jich několik velikostí, a vykrájím kroužky. Jde to rychle a jsou zaručeně stejné. Je sice pravda, že potom když to potahuješ vzorem, můžeš trochu rozdíl udělat, když máš některý plátek silnější, ale to už je jen malinko. A hlavně to jde rychle....vyválím, vykrájím ,ukoulím a pak už si hraju se vzorem....

Obrázek
vyzkoušej, třeba se ti to osvědčí.....
zehaz

Příspěvekod Majka » stř 12. srp 2009 10:05:19

Tokle Fimo se mi moc líbí! *thup* *thup* *thup*
Beads! Flowers! Freedom! Happiness!
http://www.maybijoux.cz
Majka
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod jilinka » stř 12. srp 2009 22:47:54

spíš mě fascinuje, jak máš ty kuličky pěkně kulatý... mně právě zrovna ty kuličky vůbec nebaví... cokoli jinýho, ale kuličky - vopruz
jilinka

Příspěvekod Adriana » čtv 13. srp 2009 17:44:10

perfektné *applause*
Adriana

Příspěvekod zehaz » čtv 13. srp 2009 21:19:06

jilinka píše:spíš mě fascinuje, jak máš ty kuličky pěkně kulatý... mně právě zrovna ty kuličky vůbec nebaví... cokoli jinýho, ale kuličky - vopruz

Obrázek
*rofl* *rofl* tos mne pobavila *rofl* ale taky mám svůj "vopruz"
Obrázek jsou to ty "žížaly" ale když jsou z toho tak pěkný náramky. Ale s tím tedy zápasím fest. Už jsem vymyslela 3 různý postupy a pořád je to vo nervy. Nemáš nějakej 4 lepší postup???
zehaz

Příspěvekod waikiki » čtv 19. lis 2009 16:03:11

wow :o

dokonaly
waikiki

Zpět na Soupravy