Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
takže já jsem rozdala svoje hlasy mnaauu a jejímu očku - taky jsem pro ně měla slabost hned, jak jsem je uviděla... druhý patřil janapo - fakt pěkná práce .. no a třetí hlas dostala terik a její dračí očko
To jsou zase krásné kousky!Jak mám hlasovat když se mi líbí všechno a mám jen tři hlasy .Takže nakonec u mě zvýtězily Janapo,Terik a Medvědice.Ještě bych potřebovala hlas pro Jilinku,Majku,Mnaauu, no a bryndýl a chameleon taky nemají chybu
Tak musím říct, že v toto téma bylo opravdu vydařené a se spoustou krásných výrobků, takže rozhodování bylo těžké, ale nakonec svůj hlas dávám Anavi - její chameleon mě uchvátil hned, jak jsem ho poprvé uviděla, Terík - dračí oko je jak živé a krásně zpracované a nakonec Siegel za její Bryndýl - to je opravdu mistrovský kousek. Ale jinak tleskám všem
Tak můj hlas dostaly Jilinka, Terka a Janapo. Tleskám kvalitě všech příspěvků, je krása sledovat, jak úroveň stoupá. Samozřejmě poklona patří i zadavatelce tématu
Děkuji všem moc a moc za hlasy! A Leu, že si na mě vzpomněla a dala mi vědět! Nad tématem už jsem přemýšlela, tak co nejdříve nadhodím Mám velkou radost, konečně jsem taky něco vyhrála