Peťka píše:Když tak koukám na seznam přihlášených - pokud správně počítám je nás něco okolo dvaceti - a beru v úvahu rychlost České pošty, tak první kolo bude trvat asi půl roku
gianelle píše:No, myslím že by bylo fajn vytvořit novou sekci jak na témata související s organizací těchto výměn, tak na různé poznámky o tom kde se balíček momentálně nachází, případnou fotodokumentaci úlovků i hotových výrobků ... PS: v dalším kole se asi přidám
regi.m píše:Tak jsem si dnes balíček vyzdvihla....teda dámy....to je skvělý pocit , už aby bylo další kolo. Vyměnila jsem 4 balíčky, a klidně bych i vyměnila více , ale raději už jsem zabalila .
Takže, pokud stihnu, balíček poputuje už zítra dále a sice do Chvalšin. Vybírala jsem podle toho, kde absloutně netuším, kam poputuje, ale již jsem si našla na mapě, takže Valašsko zdraví Jižní Čechy . Myslím, že každá z nás to může vyřešit během jednoho, dvou, tří dnů a zbytečně nezdržovat.
No a co takhle, jako tady existuje téma měsíce, tak něco takového, co jsme vytvořily z "tajemného balíčku"??
Zdravím všechny !!!
P.S. Doufám, že v příštím kole nebudu jako první .
gianelle píše:No, myslím že by bylo fajn vytvořit novou sekci jak na témata související s organizací těchto výměn, tak na různé poznámky o tom kde se balíček momentálně nachází, případnou fotodokumentaci úlovků i hotových výrobků ... PS: v dalším kole se asi přidám
setapouch píše:A co tak zabalit ještě jeden balíček a vytvořit druhou větev? Kdyby se přihlásilo dodatečně ještě nějakých 10 lidí ? Bych se taky zapojila
andílek_strážný píše:setapouch píše:A co tak zabalit ještě jeden balíček a vytvořit druhou větev? Kdyby se přihlásilo dodatečně ještě nějakých 10 lidí ? Bych se taky zapojila
taky sem nad tím uvažovala. co udělat třeba cca 4 okruhy podle bydliště? rozdělit to třeba na východ, sever, západ a jih a udělat z toho celorepublikovou akci
Meg píše:Jenom taková otázečka - je tu vůbec někdo ze západu kromě Evey a mě? Přijde mi, že tu jsou lidi hlavně ze severu nebo z východu..
Meg píše:Jenom taková otázečka - je tu vůbec někdo ze západu kromě Evey a mě? Přijde mi, že tu jsou lidi hlavně ze severu nebo z východu..
setapouch píše:A co tak zabalit ještě jeden balíček a vytvořit druhou větev? Kdyby se přihlásilo dodatečně ještě nějakých 10 lidí ? Bych se taky zapojila
jusnina píše:Tady Plzeň, tady PlzeňMeg píše:Jenom taková otázečka - je tu vůbec někdo ze západu kromě Evey a mě? Přijde mi, že tu jsou lidi hlavně ze severu nebo z východu..
KatkaB píše:Nenávidím Českou poštu... ještě mi nic nepřišlo A to jsem se tááák těšila, že tu budu už dnes balíček mít ... Tak snad zítra
Meg píše:KatkaB píše:Nenávidím Českou poštu... ještě mi nic nepřišlo A to jsem se tááák těšila, že tu budu už dnes balíček mít ... Tak snad zítra
Já mam s poštou ohledně balíčků poměrně špatný zkušenosti Objednávala sem si nějaký korálky (jak jinak ) a v mailu mi přišel takovej ten kód na sledování balíčku.. Jednoho dne ráno tam vidím "balíček je doručován tou a tou poštou", tak jsem se těšila..ale ouha, po poledni tam skočilo, že mě nezastihli doma (přitom jsem tu celou dobu byla!). Pošťák se prostě neobtěžoval zazvonit nebo nevim A podobná věc se mi stávala u doporučených zásilek - vždycky mi jenom prskli papírek do schránky, jako by bylo tak složitý zmáčknout zvonek
Tak to znám... bohužel... Nám se střídají 2 pošťáci - kluk je v pohodě - kolem 9hod mám poštu doma... ženská je mimoň... hlavně se baví sledováním, kdo co dostává - všichni tu na vsi ví, že každý dopoledne sedne do cukrárny a se ženskejma prohlížení poštu, kdo co dostal, od koho a tak... takže chodí až kolem poledne... A to mají stejnou trasu!!!!! Už jsme si i stěžovali, ale nic nepomůže... Ona mi taky hodí jen lístek do schránky, já pak letím odpoledne na poštu a zjistím, že tam toho mám víc, jen mi prostě zapomněla dát ostatní lístečky - i od dopisů, který má sebou... přitom jsem pořád doma!!!! Jsem fakt naštvaná
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník