ale hurá, dokončila jsem aspon jeden

co tam můžete zahlídnout... labradoritový kabošon, zlomky hematitu, sw rivolky, fialkové perličky a rokajl,kam se podíváte

Sarlote píše:Potřebuji poradit, když se mi podařilo dát dohromady první kabošon a chci do kaloty dát zam.rokajl, pořád se mi klouže po vlasci....asi nějaký šmejd.
Lze to zalakovat lakem na nehty nebo co mi poradíte. Děkuji předem Sarlote
mnaaauu píše:Sarlote píše:Potřebuji poradit, když se mi podařilo dát dohromady první kabošon a chci do kaloty dát zam.rokajl, pořád se mi klouže po vlasci....asi nějaký šmejd.
zkus svou otázku zařadit do správného tematu.......... třeba ti někdo poradí....... jinak....... zkoušela jsi ho zamáčknout kleštema?to se totiž musí....
Sarlote píše:mnaaauu píše:Sarlote píše:Potřebuji poradit, když se mi podařilo dát dohromady první kabošon a chci do kaloty dát zam.rokajl, pořád se mi klouže po vlasci....asi nějaký šmejd.
zkus svou otázku zařadit do správného tematu.......... třeba ti někdo poradí....... jinak....... zkoušela jsi ho zamáčknout kleštema?to se totiž musí....
Nenašla jsem kam to zařadit,ale kleště na to mám a dokonce se mi stalo,že mi projel i kalotou...
Sarlote píše:mnaaauu píše:Sarlote píše:Potřebuji poradit, když se mi podařilo dát dohromady první kabošon a chci do kaloty dát zam.rokajl, pořád se mi klouže po vlasci....asi nějaký šmejd.
Nenašla jsem kam to zařadit,ale kleště na to mám a dokonce se mi stalo,že mi projel i kalotou...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků