martinadk píše:kurňa tem uggsmin... mě píp, píp, píp
Ani mi nemluv...ráno jsem po svém zvyku nahlídla, sprostě zaklela a odešla...nejde to nějak odfiltrovat hned, než začnou zasírat co se dá?
martinadk píše:kurňa tem uggsmin... mě píp, píp, píp
haany píše:Gi s tym zajtra nieco skusi urobit, my ostatne moderatorky robime, co mozeme, ale v noci tu tiez nie sme, no
haany píše:setapouch, no, nie su to ludia... su to tzv. "spamboti"... proste to automaticky rozosiela spam po forach, robi bordel... a nikto za tym fyzicky nesedi...
gianelle píše:Kdybyste tušily, kolik jsme toho s holkama moderátorkama už "vystřílely", ale ono to sem pořád leze a antispamová ochrana tomu problém očividně nedělá. Než najdu účinnější řešení, budu všechny nové registrace potvrzovat ručně.
bradhal píše:Hm, mám jiný "problém". Nakoupila jsem nějaké korálky, že z toho budou dárky pro rodinu a ať se v nich hrabu ráno nebo večer,tak se mi všecky tak líbí, že je nechci nikomu dát.
gianelle píše:něco z toho boti, většina z nich dlouhodobě neaktivní uživatelé, kteří nemají ani jeden příspěvek a déle než dva roky se sem nepřihlásili
gianelle píše:Sarlote - jestli se ti nedaří trojúhelníky, zkus se podívat sem: viewtopic.php?f=77&t=5312 na návody a když se ti pořád nebude dařit, zkus tam co nejpřesněji popsat, co přesně se ti nedaří a my ti zkusíme poradit
popopopo píše:Myslím, že mi vypadly oči z důlků, tam chci jet a rochnit se![]()
http://www.modnipeklo.cz/clanky/fotorep ... new-yorku/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků