Elissa píše:Začínám se bát otevřít pytlík korálků aby na mě nevykoukla pí. Fejtková
Morag píše:Sigel, mám takovou otázku - co se stalo z Gaiou? Je to jeden z nejkrásnějších náhrdelníků, co jsem kdy viděla ( když na něj myslím, tak mne žáden hezčí ani nenapadá). Prostě mi nedá spát...fotku mám staženou a koukám na ni...
Je prodaný nebo ho nosíš?
Je to už pár měsíců, ale furt mne tak moc bere. To se mi ještě nestalo.
kajmii píše:Taky máte pocit, že některý výrobky prostě nechtějí být vytvořeny? Někdy to jde úplně samo a někdy praskají korálky, nitě se třepí, výrobek padá z ruky...
Mamka chtěla něco pro kolegyni jako dárek k odchodu z práce. Tak jsem jí udělala mořskou hvězdičku s kamínkem. Šlo to jako po másle, překvapivě rychle a i seděla velikost korálků (což se mi občas nepovede).
Po týdnu mamka volala, že potřebuje ještě jednu (pro druhou kolegyni, která taky odchází), aby jí nebylo líto, že nic nedostane. Včera jsem tedy začala vyrábět druhou, jen v jiných barvách. Od chvíle, co jsem vzala do ruky jehlu jsem asi pětkrát vysypala korálky, rozpíchala jsem si celý ruce, několikrát mi to upadlo, podivně se zkroutilo a navrch se mi roztřepila a zauzlovala nit. Ve snaze jí rozmotat jsem to přetrhla. Říkala jsem si, že mám jen špatnej den a nechala to na dnešek. Dneska jsem to začala dělat znova od začátku a podobnej příběh. Vůbec to nechápu - stejná nit, stejná jehla, stejný ruce a přesto taková smůla. Nebýt to na zakázku, už bych se na to dávno vykašlala. Nakonec jsem jí došila a při uzlíkování jsem si píchla jehlu pod nehet a následně hvězdičku upustila na zem. Kupodivu se jí nic nestalo, ale už se těším až bude mimo můj dosah.
Máte to taky tak?
popopopo píše:Právě jsem rozsypala celý balíček rokajlu a půl hodiny ho sbíralaTo by člověk nevěřil, jak pěkně to po tom linoleu skáče až na druhý konec místnosti, to ho budu ještě 14 dní nacházet
kajmii píše:popopopo píše:Právě jsem rozsypala celý balíček rokajlu a půl hodiny ho sbíralaTo by člověk nevěřil, jak pěkně to po tom linoleu skáče až na druhý konec místnosti, to ho budu ještě 14 dní nacházet
To se mi stalo minulej tejden s 50g od Preciosy. Kdovíproč jsem si opřela nezavřenej zipovej sáček o hrnek - hrnek zvedla - pytlík si lehnul a já koza ho chytla za spodní stranu a zvedla. To byla síla - vysypalo se to na skleněnej stolek (nádhernej zvuk) a pak na zem na lino
Tangled píše:kajmii píše:popopopo píše:Právě jsem rozsypala celý balíček rokajlu a půl hodiny ho sbíralaTo by člověk nevěřil, jak pěkně to po tom linoleu skáče až na druhý konec místnosti, to ho budu ještě 14 dní nacházet
To se mi stalo minulej tejden s 50g od Preciosy. Kdovíproč jsem si opřela nezavřenej zipovej sáček o hrnek - hrnek zvedla - pytlík si lehnul a já koza ho chytla za spodní stranu a zvedla. To byla síla - vysypalo se to na skleněnej stolek (nádhernej zvuk) a pak na zem na lino
Tak na tohle mám trik. Sundám z vysavače hubici a přes ten konec natáhnu látku (jemnější něco jako kapesník) a zapnu vysavač na menší výkon.
Je sice jisté riziko, že skončí ve vysavači všechno, ale ještě se mi to nestalo.
P.S. Používám to tedy na koberci, ale asi by to fungovalo i na linu.
Morag píše:Jo to dělám taky - přes batistový kapesníkAle rokajl v koberci mám furt
Stepule píše:Morag píše:Jo to dělám taky - přes batistový kapesníkAle rokajl v koberci mám furt
Používám silonovou ponožku.
mnaaauu píše:*wave* Ahoj holky![]()
Tak jsem sice děravá jak cedník
Ale od pátka už doma
Nicméně doufám, že toto byla moje jediná operace a nikdy me nic takovýho už nečeká
lucka.H píše:Já taky doufala když jsem šla letos v únoru na operaci s okem a , že budu vidět a bude to moje jediná operace . Tak jsem se pak dozvěděla, že nikdy už asi nebudu vidět ( zatím nevidím a už tomu ani nevěřím) a že mě čeká ještě během pár let jedna operace tentokrát se šedým zákalem. Ted když nad tím přemýšlím tak to asi nemá cenu, stejně nevidím. A teď překvapení pro ty co si myslí, že jsem 80-letá babka s 30-ti dioptriemi tak Vás asi zklamu je mi 15 let![]()
jinak mnaauu přeji ti hodně zdraví a hodně korálkových výtvorů
kika píše:Ahojte,moja otázka sa týka stránky Pinterest.Používa ju niekto? Môžem tam dávať fotky vlastných vyrobených výrobkov?Ked´ ja vidim ako kazdy tam len dava z webov linky(obrázky).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník