Prvotiny

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Prvotiny

Příspěvekod russulka » pát 12. črc 2013 19:28:51

:oops: První šité náušky:Obrázek....Obrázek....Obrázek..Omlouvám se dopředu :roll: jestli jsem špatně vložila fotky,ale dělám to poprvé *wave* a kritiku snesu :lol: :lol: :lol:
russulka

Re: Prvotiny

Příspěvekod gianelle » pát 12. črc 2013 20:25:05

*wave* Přesunula jsem Tvé fotky do nového tématu - obvykle to tady děláme tak, že když chce někdo ukázat své nové výrobky, založí si na ně nové téma v příslušné sekci. Vkládat fotky do "cizích" témat není dobré, málokdo si jich pak všimne. (více info v pravidlech viewtopic.php?f=8&t=211 a na "mapě" viewtopic.php?f=8&t=9 ;) )

Fotky jsou vložené dobře, ale příště je můžeš zkusit vložit ve větší velikosti (aby na ně nebylo potřeba klikat ;) )

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Na to, že to jsou prvotiny, vypadají velice dobře - ty první vedou. Ty další taky nejsou špatné, ale já osobně bych asi změnila způsob zavěšení, aby nevisely "našikmo" ;) Každopádně dobrá práce, jen tak dál *thup*
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Re: Prvotiny

Příspěvekod russulka » sob 13. črc 2013 21:42:57

*jump* *jump* Díky za pochvalu.Nevím,jak se končí,tak jsem to udělala takhle-ale já se polepším!!!! ;)
russulka

Zpět na Náušnice