Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
S holkama jsme před nedávnem začali posílat balíček teď doběhlo druhé kolo a balíček se nám neuvěřitelně rozrostl. Bohužel tím, že měl malé zpoždění kvůli nemoci. Chtěla bych proto touto cestou vyhlásit další kolo balíčku tentokrát s názvem Balíček 1.2 takže, kdo se chcete přihlásit do dalšího kola napište mi na SZ svou adresu a já udělám seznam. Také se prosím přihlaste sem ať máme přehled.
Bude se někomu z Vás hodit navlékač korálků včetně jehly (takový ten kolotoč ) a koženkový stojan na dva prstýnky ? Ať vím, jestli to do balíčku mám pak dát
Tak do balíčku se zatím přihlásily: Marcis, MajkaHus, tkoudyna, veselabizuterie, tangled, Petruse, Roza, Atayela. Ještě někdo? Příští týden bych balíček poslala
Ahojky dneska jsem, chtěla balíček poslat ale zjistila jsem, že nemám adresu od Divná a Marcis. Tak Vám dávám možnost do příštího týdne a pak balíček posílám bez Vás. také je to poslední možnost se přihlásit. Zítra jedu pryč a vrátím se v neděli tak bych ho pak poslala.
Poslední výzva: pošlete mi adresy jinak k Vám balíček nedorazí
Ahojky, tak tento týden jsem získala adresu i poslední z vás takže a vrátila se z dovolený takže balíček snad zítra stihnu poslat doufám že to vyjde chtěla jsme ho poslat už před dovolenou ale nebyli všechny adresy takže se omlouvám za zpoždění a zítra dám vědět jestli je na cestě
Balíček moc potěšil, vybrala jsem si 17 balíčků + pár mušliček - rokajl, twiny a zelené práskačky, díky Avlin za fialovou barvu:-)) Vkládám rokajl, perleť, skleněný kabošon, nějaké minerály a plasty. Balíček poputuje do Zlatých Hor