Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Díky moc. Ten rokajl je TOHO Silver-Lined Milky Aqua, pak tam je ještě Silver Lined Burnt Orange a český rokajl, hlavně šarlotky z Kozího Krámku a z Rozmanitostí v Šumperku.
Díky, ten název TOHO si musím zapamatovat a poohlédnout se po něm, hrozně se mi líbí. Samozřejmě, něco tak úžasného z něj nestvořím, kdyby mě zabili, ale on bude vypadat pěkně i v něčem jednoduchém Ty oranžovo-hnědé odstíny k němu nádherně ladí.
Já je vlastně viděla doteď jen v bílé barvě - dělala jsem z nich jedné kamarádce kamarádky šperky na svatbu - a hrozně se mi líbily. A pak jsem objevila ještě hezčí bílé (podobné) nazvané ceylon snowlfake. Ale teď se budu zase pídit po těch různě barevných milky. Na spirále by je mít mohli, tam se sežene kdeco A omlouvám se za nesouvisející příspěvek, já jsem hrozně užvaněná
jojo, skoro všechno TOHO beru ze Spirály, vyhovuje mi šíře sortimentu i ceny. Ceylony jsou taky fajn, ale na mě jsou jaksi moc "sladké", když ceylony, tak v matu
No právě, ty barevné ceylony jsou jak žužu a taky je používám spíš výjimečně, ale ty bílé jsou parádní, doporučuji. Já TOHO kupovala spíš na Oktabeads, ale teď jsem se přeorientovala na Spirálu, výběr mají větší, ceny příznivé a ještě si to můžu vyzvednout osobně, což je taky výhoda.
já se na ty tvoje příspěvky vždycky hrozně těším... pokaždé je to nádhera, a tohle mě opravdu dostalo... nádherné barvy, originální nápad (mě by v životě nenapadlo vyšít korálky do filigránového přívěsku) tenhle kousek prostě žeru
Neli, jako vždycky - naprostá bomba! Na výšivky do filigránů se taky chystám, už pekelně dlouho od doby, kdy jsem to viděla tuším v BeadAndButton, ale pořád jsem nenarazila na vhodnej filigrán (rozuměj - vhodnej pro mě ).
Přiznám, že mě před svátkama pošít filigrán taky napadlo a než jsem sehnala materiál tak mě Gi předběhne ... Ale tááák krásně, že i kdybych se snažila co by mi síly stačily tak tuhle nádheru nepřekonám (závěrem: je dobře, že jsem se do toho nepustila a Gi mě předběhla )
co já vim,tak ale neni první od Gi s vyšitým filigránem,už nám jeden parádní předvedla v červencovém tématu viewtopic.php?f=57&t=9876&p=88504#p88504 takže jop, předběhla vás