cena za jeden by byla 49 Kč u menšího i většího, poštovné a balné 45 Kč, v Brně možno předat osobně zdarma. Můžete objednat také rovnou na fleru, když kliknete na foto:
A B C D
E F G H
I J K L

jedna fotka je líc, druhá rub stejných kamenů

Dragita píše:prosímtě kde se dají sehnat tak nádherné kameny jako jsou ty nahoře druhy a třetí zleva?? takové shnáním již dlouho
jilinka píše:Dragita píše:prosímtě kde se dají sehnat tak nádherné kameny jako jsou ty nahoře druhy a třetí zleva?? takové shnáním již dlouho
Tyhle jsou ze Světa kamenů, ale aby byla rozumná cena, je potřeba nakoupit celkem hodně... Nicméně, až zas pojedu "na lup", a to já jistě pojedu..., určitě sem přebytky zase hodím...
gianelle píše:jilinka píše:Dragita píše:prosímtě kde se dají sehnat tak nádherné kameny jako jsou ty nahoře druhy a třetí zleva?? takové shnáním již dlouho
Tyhle jsou ze Světa kamenů, ale aby byla rozumná cena, je potřeba nakoupit celkem hodně... Nicméně, až zas pojedu "na lup", a to já jistě pojedu..., určitě sem přebytky zase hodím...
Až pojedeš "na lup", tak dej vědět![]()
![]()
gianelle píše:jilinka píše:Dragita píše:prosímtě kde se dají sehnat tak nádherné kameny jako jsou ty nahoře druhy a třetí zleva?? takové shnáním již dlouho
Až pojedeš "na lup", tak dej vědět![]()
![]()
jilinka píše:Dragita píše:prosímtě kde se dají sehnat tak nádherné kameny jako jsou ty nahoře druhy a třetí zleva?? takové shnáním již dlouho
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků